Antena Meniu Search
x

Agenţiile de turism vin cu oferte de vacanță pentru toate buzunarele

Românii au început să îşi facă rezervări pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar agenţiile de turism au sute de oferte pentru cei interesaţi

Vezi și

Românii au început să îşi facă rezervări pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar agenţiile de turism au sute de oferte pentru cei interesaţi

Preţul unui pachet ce include transportul cu autocarul, 5 nopţi de cazare şi mic dejun inclus pleacă de la 275 de euro pentru Viena şi 279 de euro pentru Praga.  De Revelion, însă, cei mai mulţi preferă destinaţiile româneşti.

De revelion, preţul pentru pachetul cu 3 nopţi de cazare pleacă de la 200 de euro de persoană, pentru Valea Prahovei, şi de la 300 de euro de persoană pentru Poiana Braşov. Mai ieftin este la vecinii bulgari, unde un pachet de 3 nopţi la un hotel de 3 stele poate fi achiziţionat şi la 65 de euro. În ultimii ani, dintre destinaţiile externe, Dubaiul a prins cel mai mult teren.

Preţurile pleacă de la 650 de euro de persoană pentru 7 nopţi, dar pot ajunge şi la zeci de mii de euro, în singurul hotel de 7 stele din lume.

Sute de oferte sunt prezentate zilele acestea la Romexpo, în cadrul Târgului de Turism al României. Pentru doritori, agenţiile de turism pot concepe şi pachete personalizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Agenţiile de turism vin cu oferte de vacanță pentru toate buzunarele