Antena Meniu Search
x

Mii de români îşi petrec Paştele departe de casă! Ce preţuri vor plăti pentru masa de sărbători asigurată de hotelieri

Doar pe Valea Prahovei sunt aşteptaţi să petreacă Paştele peste 15.000 de turişti. Aşa că în bucătării se lucrează de zor la pregătirea preparatelor culinare.

Vezi și

Doar pe Valea Prahovei sunt aşteptaţi să petreacă Paştele peste 15.000 de turişti. Aşa că în bucătării se lucrează de zor la pregătirea preparatelor culinare.

Sejurul turiştilor începe chiar mâine. Aşa că bucătarii au multă treabă. Pregătesc preparatele tradiţionale ce vor sta pe mesele oaspeţilor.

De la drob de miel, friptură până la pască, şi cozonac. Treabă au şi hotelierii. Camerele trebuie să fie gata să-şi primească toţi clienţii.

 La un hotel de 4 stele, pentru un sejur de 3 nopţi şi patru zile, românii plătesc între 1500 şi 1850 de lei pe camera dublă.

La 3 stele preţurile sunt cuprinse între 1000 şi 1350 de lei. Cei cu buget redus pot alege pensiuni sau vile.

Acolo, tariful porneşte de la 50 de lei de persoană pentru o noapte şi ajunge la 90 de lei, dar preţul include doar cazarea. Asta în timp ce oferta hotelurilor cuprinde micul dejun, masa festivă din ziua de Paşte cu bucate tradiţionale, programe artistice, muzică live, dar şi răsfăţ în centrele SPA.

În plus, după slujba de înviere, turiştii vor fi aşteptaţi cu ouă înroşite, cozonac şi vin. Unităţile de cazare sunt ocupate deja în proporţie de 95 %.

În total, peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă în următoarele zile pe Valea Prahovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mii de români îşi petrec Paştele departe de casă! Ce preţuri vor plăti pentru masa de sărbători asigurată de hotelieri