Antena Meniu Search
x

Aglomeratie la inscrierile de la Academia de Studii Economice

Academia de Moda si Vise. Asa s-ar putea numi, mai nou, Academia de Studii Economice. Pana sa demonstreze ce au in cap, fetele si-au aratat tatuajele, iar baietii, muschii

Vezi și

Aproape 1.000 de tineri stateau in fata la ASE, la primele ore ale diminetii. Printre ei si Mares. De 13 ani e fotbalist profesionist. Acum s-a gandit ca e vremea schimbarii. Vrea sa intre la ASE, din acelasi motiv ca aproape toti cei care stau la acelasi rand. “Tinta mea e sa fac cat mai multi bani. Nu conteasza cum. Legal, si euro si lei. Milioane. La Finante Banci”, a spus acesta.

Cei care se viseaza studenti la ASE, mizeaza pe orice altceva in afara de stiinta. In special pe imagine. Totusi, examenele de admitere vor face diferenta. Saptamana viitoare, tinerii vor sustine teste la economie si matematica. Cei care cred ca vor trece usor de acest hop, si-au fixat deja urmatoarele tinte. “Sa fiu independent, sa am un business”, isi doreste un tanar. Nu la fel de siguri sunt si parintii lor. Au venit sa-si ajute odraslele, dar n-au fost lasati sa intre. “Am emotii. Mi-ar fi placut sa intru, de aia l-am si insotit astazi, m-am invoit special de la serviciu”, a spus una dintre mame.

“Este momentul ca macar acum candidatul sa-si asume pe cont propriu un pas, sa-si depuna dosarul. Chiar daca in curte il asteapta mama, o face singur”, a replicat Florentina Mohanu, purtatorul de cuvant al ASE.

La Academia de Studii Economice, sunt 5.500 de locuri la buget si cu taxa pentru care se fac inscrieri pana pe 19 iulie. Chiar daca de anul acesta admiterea nu se mai face pe baza notelor de la bac, absolventii de liceu tot vor sa-si incerce norocul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Aglomeratie la inscrierile de la Academia de Studii Economice