Antena Meniu Search
x

Se întâmplă în România! AGLOMERAŢIE la intrarea în sediul DNA. Aproape 20 de persoane au asteptat la rând să intre la audieri. Printre ele, Liviu Dragnea

Celebrele scări de la intrarea în sediul DNA au fost neîncăpătoare în această dimineaţă. Aproape 20 de persoane au asteptat la rând să intre la audieri. Printre ele, Liviu Dragnea şi medicul Alexandru Ciocâlteu.

Vezi și

Celebrele scări de la intrarea în sediul DNA au fost neîncăpătoare în această dimineaţă. Aproape 20 de persoane au asteptat la rând să intre la audieri. Printre ele, Liviu Dragnea şi medicul Alexandru Ciocâlteu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni dimineaţă la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, fapte pe care le-ar fi comis în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Liviu Dragnea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 10.00 şi a fost nevoit să stea la coadă, pentru că, la aceeaşi oră au venit la DNA mai multe persoane, citate în alte dosare.

Printre acestea se aflau şi Alexandru Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti, pus recent sub acuzare pentru luare de mită şi cercetat în arest la domiciliu.

Şi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a fost citată să se prezinte luni la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă sechestrul pus pe avere, în dosarul în care este cercetată pentru fapte de corupţie.

Potrivit procurorilor, în campania electorală din 2012 pentru alegerea primarului Craiovei mai mulţi oameni de afaceri au fost determinaţi de candidatul Lia Olguţa Vasilescu, personal sau prin intermediul unor persoane din echipa de campanie, să facă diverse sponsorizări. În scopul obţinerii acestor foloase, Olguţa Vasilescu s-a folosit de influenţa pe care o avea asupra oamenilor de afaceri, în calitatea sa de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Se întâmplă în România! AGLOMERAŢIE la intrarea în sediul DNA. Aproape 20 de persoane au asteptat la rând să intre la audieri. Printre ele, Liviu Dragnea