Antena Meniu Search
x

Ai bon şi câştigi! De Paşte şi Crăciun

Aruncatul la coş nu aduce întotdeauna puncte. Iar precizia e bună doar la baschet. Dacă aveţi bon, aveţi şi noroc. De două ori pe an. La sărbători, Câştigi din Paşte în Crăciun

Vezi și

Aruncatul la coş nu aduce întotdeauna puncte. Iar precizia e bună doar la baschet. Dacă aveţi bon, aveţi şi noroc. De două ori pe an. La sărbători, Câştigi din Paşte în Crăciun

Românii nu cer bonul fiscal şi de multe ori nici comerciantul nu-l dă. Evaziune, adică. Iar fiscul vrea s-o elimine.

Şi chiar dacă primesc bonul fiscal, el ajunge în primul coş de gunoi. Nimeni nu face colecţie de hârtie. Din această săptămână, bonurile fiscale îţi aduc bani.

Autorităţile pun la bătaie un milion de lei pentru a îi face pe români să nu mai arunce bonurile fiscale la coş. Prima extragere ocazională a loteriei bonurilor fiscale va fi organizată a doua zi de Paşte, pe 13 aprilie. Vor participa bonurile fiscale emise între 2 februarie şi 28 martie. Se va extrage un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal, precum şi data emiterii bonului.

Iar din luna iulie vor începe extragerile obişnuite, lunare. Dar dacă nu aţi câştigat, nu aruncaţi bonurile, pentru că mai aveţi o şansă de Craciun. Aşa că unii clienţi se pregătesc. Pun în portofel bonul de la casă.

Cei care au câştigat la loteria fiscală trebuie să se prezinte în termen de 30 de zile la orice unitate ANAF pentru a depune bonul fiscal în original şi a primi câştigul. Toţi agenţii economici vor fi obligaţi să afişeze în incinta magazinului un anunţ legat de obligativitatea acordării bonului fiscal. În plius, ministerul Finanţelor va pune la dispoziţia clienţilor o linie telefonică unde să reclame comercianţii care nu acordă bon fiscal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ai bon şi câştigi! De Paşte şi Crăciun