Antena Meniu Search
x

Ajutor de 1 iunie pentru copiii cu probleme de sănătate

Orice lucru capătă un alt aspect, atunci când îi acordăm puţină atenţie. La fel cum şi o vorbă bună schimbă lucrurile şi poate face cuiva ziua mai frumoasă.

de Redactia Observator

la 13.05.2020, 14:02

Vezi și
  • Aduceţi un zâmbet pe chipul copiilor din spitale.
  • Campania "Mesaje de iubire pentru copiii cu branule"

Vorbim despre campania reluată şi in acest an de Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gaşca Zurli. Şi vă invităm să va alăturati demersului.

De 1 iunie toţi copiii au dreptul să zâmbească. Tot ce trebuie să facem este să-i ajutăm în acest sens. Aflaţi detaliile din materialul video de mai sus.

Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gaşca Zurli: Anul acesta ziua de 1 iunie va fi foarte diferită pentru copiii din secţiile de onco pediatrie, până acum noi puteam să mergem acolo, puteam să intrăm în spital, în saloane, să îi îmbrăţişăm, să cântăm, să dansăm, să le facem ziua mai colorată, să le ducem cadouri, anul acesta nu o să putem să facem astra, dar mi aş dori ca cei peste o mie de copii aflaţi în această situaţie să simtă că ziua de 1 iunie este şi ziua lor, aşa că, vă rog, să le daţi mână de ajutor, iar noi cu banii strânşi vom cumpăra cadouri, peste o mie, pentru copii din aceste secţii. În ultima săptămână din luna mai vom pleca în Cluj, la Timişoara, la Iaşi, la Constanţa, la Craiova, chiar dacă nu vom putea intra în sloane, faptul că noi vom fi acolo cu pachetele pe care le am făcut cu ajutorul vostru, va conta foarte mult pentru ei. Intraţi pe pagina campaniei şi scrieţi un mesaj de iubire, părinţii lor vor citi aceste mesaje iar ei chiar se vor simţi susţinuţi, e tare imporrrtant ca în situaţia asta să nu te simţi singur, vă rog din toată inima, veniţi cu noi în campania Mesaje de iubire pentru copiii cu branule, să facem ziua de 1 iunie o zi frumoasă şi pentru copiii din spitalele de oncopediatrie din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ajutor de 1 iunie pentru copiii cu probleme de sănătate