Ajutor pentru lăutarul Jenel Marin

Publicat: 11.06.2015, 13:07.
Actualizat: 11.06.2015, 13:17

Un cunoscut lăutar din Vaslui, Jenel Marin, se află în stare grava într-un spital din Franţa după ce ar fi fost ars cu acid sulfuric, chinuit si maltratat. Românul ar fi ajuns în Franţa în luna ianuarie, chemat de un prieten să cânte

Un cunoscut lăutar din Vaslui, Jenel Marin, se află în stare grava într-un spital din Franţa după ce ar fi fost ars cu acid sulfuric, chinuit si maltratat. Românul ar fi ajuns în Franţa în luna ianuarie, chemat de un prieten să cânte.

Dar lăutarul a disparut pur si simplu imediat după ce a ajuns acolo. Dupa patru luni de cautari, familia l-a găsit într-un spital din Marseille. Au aflat ca a stat în coma mult timp. Rudele au şi o teorie, despre nişte bani şi un grup de români care l-ar fi ţinut sechestrat şi l-ar fi maltratat. Toate datele au fost furnizate poliţistilor francezi care investigheaza cazul. Jenel a cântat în formaţia Orient şi are o fetiţa de 9 ani. Familia lui cere acum ajutor pentru a-l aduce acasă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.