Antena Meniu Search
x

Ajutor pentru trei suflete, care au venit pe lume in acelasi timp

Alexandru, Sarah si Alice sunt minunile unei familii din Prahova. Au venit pe lume in acelasi timp, cand parintii lor nu mai credeau ca vor avea vreodata copii si se pregateau de adoptie. Asteptau un copil, iar Dumnezeu le-a dat trei

Vezi și

Bogdan si Nicoleta au fost binecuvantati de Dumnezeu cu tripleti. Doua fetite si un baiat. Dupa ani intregi in care au incercat sa devina parinti, s-au gandit ca ar fi o minune sa poata avea macar un copil. Medicul le-a dat vestea cea mare. "L-a luat pe primul, l-a masurat, apoi pe al doilea si cand am zis ca e gata a zis stati putin. Zic, ce s-a intamplat? Nu e ceva in regula? Mai e unul", a povestit mama tripletilor, Nicoleta Budeanu.

Copiii au venit pe lume in ianuarie, iar de atunci a inceput si greul pentru tanara familie. In viata lor, totul s-a inmultit cu trei. Mai ales cheltuielile. In familia lor, doar Bogdan lucreaza. Cu putin peste o mie de lei pe luna, trebuie sa tina casa. Numai laptele si pampersii micutilor il costa lunar aproape 4.000 de lei. O cutie de lapte praf le ajunge doar o zi.

Impresionat de povestea lor, europaramentarul Catalin Ivan , si el tata de tripleti, le-a batut la usa. Nu a venit cu mana goala, ci cu toate trebuincioase bebelusilor. Odata prezentarile facute, Alice, Sarah si Alexandru s-au imprietenit repede cu oaspetele lor.

Cei trei copii, nascuti prematur cu probleme de sanatate, au nevoie de supraveghere medicala permanenta. Alexandru, cel mai mic dintre ei, sufera de hernie si trebuie operat cat mai curand.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ajutor pentru trei suflete, care au venit pe lume in acelasi timp