Antena Meniu Search
x

Albinele au devenit agresive din cauza căldurii

De căldură, au înnebunit albinele - locuitorii unui sat din Gorj trăiesc sub teroarea roiurilor! Un afacerist a pus în preajma caselor sute de stupi, iar acum, pe caniculă, insectele caută apă şi înţeapă orice le iese în cale

Vezi și

De căldură, au înnebunit albinele - locuitorii unui sat din Gorj trăiesc sub teroarea roiurilor! Un afacerist a pus în preajma caselor sute de stupi, iar acum, pe caniculă, insectele caută apă şi înţeapă orice le iese în cale. 

Pe drumul din satul Scoarţa, un bărbat fuge mâncând pământul. Zeci de albine au tăbărât pe el. Iar în zonă roiesc alte câteva mii. Un apicultor a instalat pe câmp peste 500 de stupi pentru o afacere cu fonduri europene. Răpuse de soare, insectele au invadat casele şi curţile oamenilor în căutare de apă.

Gospodăria acestui domn e cea mai afectată pentru că e situată chiar vis-a-vis de stupină. Câţiva pui stau ascunşi. Ceilalţi, nu au putut fi salvaţi.

Localnicii nu ştiu cine este proprietarul albinelor. Dar au citit legea şi au constatat că nu ar respecta-o întocmai.Edilul admite însă că numărul stupilor e cam mare şi promite că va vorbi cu proprietarul să-i mute de lângă casele oamenilor.

Mai ales că pericolul e mare în aceste zile de caniculă. Un bărbat din Gorj a murit după ce a fost înţepat de un bondar în timp ce cosea pe câmp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Albinele au devenit agresive din cauza căldurii