Antena Meniu Search
x

Albumele de familie în decor de basm, la mare căutare de Crăciun

De Sărbători, toată lumea caută să îi surprindă pe cei dragi cu daruri inedite! Dacă se poate, o amintire care să dăinuiască peste ani. De exemplu, un album de fotografii de familie realizate într-un cadru desprins parcă din basme. Nu sunt genul de poze pe care să le faci în sufrageria de acasă, indiferent cât de frumos este decorată.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 17:14

Vezi și

De Sărbători, toată lumea caută să îi surprindă pe cei dragi cu daruri inedite! Dacă se poate, o amintire care să dăinuiască peste ani. De exemplu, un album de fotografii de familie realizate într-un cadru desprins parcă din basme. Nu sunt genul de poze pe care să le faci în sufrageria de acasă, indiferent cât de frumos este decorată. Cadrul trebuie realizat de un om care se pricepe la imagine. Aşa cum este un fotograf din Constanţa care, în această perioadă, este foarte solicitat.

Cei mai încântaţi de şedinţele foto sunt, bineînţeles, cei mici. Au ocazia pentru câteva minute să fie parte dintr-o poveste de Crăciun, să păşească pe urmele spiriduşilor şi ale zânelor. Pentru zâmbetele fericite ale copiilor, familiile vin şi de la sute de kilometri distanţă.

O şedinţă foto costa 600 de lei şi include un print cu ramă din lemn. Pentru 100 de euro, doritorii primesc un album cu 20 de fotografii legat manual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Albumele de familie în decor de basm, la mare căutare de Crăciun