Antena Meniu Search
x

O alee din parcul ce adăpostește monumentele lui Constantin Brâncuşi, distrusă de câțiva muncitori

Imagini revoltătoare în parcul care adăposteşte monumentele lui Constantin Brâncuşi, din Târgu Jiu! O întreagă alee pietonală arată ca după bombardament, asta după ce câţiva angajaţi ai Primăriei au trecut cu o maşină de mare tonaj chiar pe acolo. Edilul a luat foc când a auzit despre păţanie şi le-a cerut acestora să repare urgent stricăciunile.

Vezi și

Imagini revoltătoare în parcul care adăposteşte monumentele lui Constantin Brâncuşi, din Târgu Jiu! O întreagă alee pietonală arată ca după bombardament, asta după ce câţiva angajaţi ai Primăriei au trecut cu o maşină de mare tonaj chiar pe acolo. Edilul a luat foc când a auzit despre păţanie şi le-a cerut acestora să repare urgent stricăciunile. De partea cealaltă, angajaţii susţin că ce au făcut nu este tocmai o noutate - în fiecare an distrug aleea şi o refac pe banii publici.

Sute de metri de dale compromise. Aleea distrusă este la câţiva paşi de operele lui Constantin Brâncuşi, pe insula Jiului. Chiar dacă zona este dedicată exclusiv pietonilor.

Mai mult, după ce a ajuns aici, şoferul s-a împotmolit si, în încercarea de a ieşi, a creat pagube şi mai mari. Totul pentru că angajaţii trebuiau să amplaseze în zonă câteva lucrări de artă. Neglijenţa lor a stârnit acum revolta gorjenilor care vin să se relaxeze pe marginea Jiului.

De cealaltă parte, primarul susţine că ce s-a întâmplat nu poate fi tolerat. Cu atât mai mult cu cât zona a fost amenajată în urmă cu câţiva ani, pe bani europeni.

În doar câteva zile aici urmează să aibă loc festivităţile care marchează 80 de ani de când Constantin Brâncuşi a amplasat la Târgu Jiu ansamblul monumental Calea Eroilor. Un eveniment la care este aşteptat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O alee din parcul ce adăpostește monumentele lui Constantin Brâncuşi, distrusă de câțiva muncitori