Antena Meniu Search
x

A reuşit sau nu a reuşit? Câte voturi a primit Costică Berindei, candidatul devenit viral pe Facebook

Un consilier local dintr-o comună din judeţul Alba, Constantin Berindei, a cucerit Internetul înainte de alegeri, devenind viral pe Facebook cu filmuleţele sale electorale cu care încerca să obţină un loc de senator.

Costică Berindei - FOTO: Facebook

Un consilier local dintr-o comună din judeţul Alba, Constantin Berindei, a cucerit Internetul înainte de alegeri, devenind viral pe Facebook cu filmuleţele sale electorale cu care încerca să obţină un loc de senator.

A reuşit sau nu a reuşit?

Constantin Berindei a candidat din partea Partidului Socialist Român pentru un loc în Senat. Însă, deşi a reuşit să atragă atenţia internauţilor cu câteva zile înainte de alegeri, Berindei a primit doar 561 de voturi, reprezentând 0,44% din numărul total al voturilor valabil exprimate.

În Alba, câştigător a fost declarat Partidul Naţional Liberal, dar la o diferenţă foarte mică de PSD.

Cine este Costică Berindei

De Ziua Naţională, Berindei, de profesie dulgher, a postat un filmuleţ pe contul personal de pe Facebook care a adunat câteva zeci de mii de vizualizări.

Modul hilar în care se adresează a provocat deliciul internauţilor. La ”succesul” virtual al candidatului a contribuit şi decorul în care vorbeşte, probabil locuinţa sa, aşezat la o masă acoperită cu o faţă pe care sunt desenate ouă de paşte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua zi, acesta a revenit cu o altă filmare, iar de această dată promite în schimbul voturilor că îi va ajuta ”în limita legală” pe cei care au nevoie de ajutorul lui.

”Pă 11 decembrie ieşiţi la vot (...) După cum ştiţi, de 27 de ani am votat împreună PNL şi PSD, niciodată nu am votat un senator sau un deputat care să ne aparţină. Eu, Costică Berindei vă promit, în momentul când o să ajung senatorul dumneavoastră, o să fiu în permanenţă între dumneavoastră să vă ascult problemele cu care vă confruntaţi în fiecare zi. O să vă ajut să vă duceţi la îndeplinit proiecte pentru agricultură, infrastructură, fiecare orice problemă o să aibă, eu Costică Berindei îi promit că în limita legală şi a bunului simţ o să îl ajut pă fiecare dintre voi”, este mesajul candidatului care a devenit viral adunând deja peste 450.000 de vizualizări.

Din acel moment, Berindei a continuat să posteze filmuleţe pe pagina sa de Facebook, iar aceasteau au primit sute de like-uri şi a fost distribuit de sute de ori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A reuşit sau nu a reuşit? Câte voturi a primit Costică Berindei, candidatul devenit viral pe Facebook