Meniu
Search
x

Video Alertă cu bombă la Baia Mare. Geanta pentru antrenamente a unui sportiv a pus pe jar autoritățile

Alertă cu bombă în Baia Mare. O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că pe o stradă din centrul oraşului se află un bagaj suspect, ce părea abadonat. În scurt timp, strada a fost închisă de poliţişti, iar persoanele din zonă au fost avertizate să păstreze distanţa. În tot acest timp, specialiştii antitero de la SRI au verificat bagajul. 

De Redactia Observator la 10.06.2021, 15:20
Vezi și

S-a dovedit a fi însă o alarmă falsă. În bagajul suspect erau doar haine de antrenament şi mănuşi de box. Lucrurile au fost restiuite ulterior proprietarului, un tânăr pasionat de sport care îşi pierduse geanta pentru antrenament.

Luni, o altă alertă cu bombă a fost declanșată, de această dată la Curtea de Apel București, după ce un apel la 112 anunţă că în clădire se află un dispozitiv exploziv. Conform procedurii, traficul a fost închis în zonă, iar specialiştii intervin pentru detectarea eventualului dispozitiv.

Curtea de Apel a mai fost ţinta unei astfel de sesizări anul acesta, în 26 ianuarie. În a doua jumătate a lui 2020, au existat alte două asemenea alerte.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Alertă cu bombă la Baia Mare. Geanta pentru antrenamente a unui sportiv a pus pe jar autoritățile

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical