Antena Meniu Search
x

Alertă de vreme rea în România. Apelul premierului Tudose după întâlnirea cu Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a avut astăzi o întâlnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a discuta despre stadiul pregătirilor pentru iarnă. 

Premierul Mihai Tudose a avut astăzi o întâlnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a discuta despre stadiul pregătirilor pentru iarnă.

La ieşirea de la MAI, premierul a declarat că cei de la minister sunt pregătiți pentru "fenomenele meteorologice care ne aşteaptă", dar a cerut poliției să îşi ia în serios rolul de prevenire la capitolul circulaţie rutieră.

"Se strică vremea şi este clar, intrăm în decembrie, de acum acestea sunt fenomenele meteorologice care ne aşteaptă şi am venit să discut, fiind anunţat că există şi o pregătire la Ministerul de Interne pe acest subiect, să văd despre ce este vorba şi cât de bine pregătiţi sunt. Şi sunt", a declarat premierul Tudose.

Pe acelaşi subiect

El a mai spus că a Poliţia trebuie să-și ia în serios rolul de prevenire la capitolul circulaţie rutieră.

"Am rugat Poliţia să îşi ia în serios şi rolul, nu că nu şi l-a luat până acum, de prevenire în special pe circulaţie rutieră. Este preferabil să închidem un drum până când se deszăpezeşte decât să ne chinuim sa scoatem din nămeţi şi nu ştim nici pe cine căutăm", a declarat premierul Mihai Tudose, sâmbătă seară.

Meteorologii au transmis, sâmbătă, o nouă informare de vreme severă, anunţând că începând de astăzi şi până duminică, la ora 20.00, în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării va ploua şi va fi lapoviţă, apoi va ninge şi se va depune strat de zăpadă, iar în sudul şi sud-estul ţării de sâmbătă noapte va fi ploi, dar şi lapoviţă şi ninsoare. De asemenea, de la ora 15.00 a intrat în vigoare o atenţionare cod galben de ninsori consistente şi viscol în toate zonele montane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Alertă de vreme rea în România. Apelul premierului Tudose după întâlnirea cu Carmen Dan