Antena Meniu Search
x

ALERTĂ METEO de furtuni, grindină şi ploi torențiale, în următoarele ore! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi

Se strică vremea în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferică şi cantităţi însemnate de apă, valabilă începând de sâmbătă, de la ora 18, şi până luni, la aceeaşi oră.

Se strică vremea în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferică, ploi torenţiale şi furtuni în majoritatea zonelor ţării, de sâmbătă după-amiaza până luni la ora 18.00, urmând a se înregistra şi 40 de litri de apă pe metru pătrat.

Astfel, începând de sâmbătă, de la ora 18.00, până luni la aceeaşi oră, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea zonelor, începând din vest.

”Vor fi descărcări electrice frecvente, averse torenţiale, pe arii restrânse grindină şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30...40 de litri pe metru pătrat”, anunţă meteorologii.

Sâmbătă, în sudul țării, vremea va fi caracterizată de temperaturi ridicate, inclusiv în Bucureşti, unde se vor înregistra temperaturi de 33, chiar 34 grade.

De luni însă, vremea va fi răcoroasă peste tot în ţară. În nordul ţării, vor fi temperaturi nu mai mari de 15 grade, 25 de rgade Celsius media ţării. De luni seară se aşteaptă o ameliorare, după ce vor înceta ploile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ALERTĂ METEO de furtuni, grindină şi ploi torențiale, în următoarele ore! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi