Antena Meniu Search
x

Alex, unul dintre copiii din Generaţia Pierdută, a venit să își cunoască părinții

S-a întors acasă, după 23 de ani în care a fost american. Alex, unul dintre copiii din Generaţia Pierdută, a venit în România să-şi caute rădăcinile

Vezi și

S-a întors acasă, după 23 de ani în care a fost american. Alex, unul dintre copiii din Generaţia Pierdută, a venit în România să-şi caute rădăcinile. 

În suflet, a rămas român şi îşi doreşte s-o cunoască pe cea care i-a dat viaţă. Şi care l-a vândut când avea numai un an. Să-i mulţumească pentru că, fără să ştie, i-a cumpărat de fapt, o viaţă.

A fost român doar până la un an, atunci când mama lui l-a dat spre adopţie. Wandei şi lui Richard, doi americani veniţi special în România, în căutarea unui copil.

S-au întors într-o Românie schimbată, după 23 de ani. De data asta, cu Alex. Vor să-i fie alături, când îşi va cunoaşte familia naturală. Alex şi-a dorit mult să vadă de unde vine. Imaginile găsite pe internet nu i-au fost de ajuns. Azi, s-a plimbat pe străzile din Bucureşti.

A filmat străduţele cochete şi a admirat clădirile din Centrul Vechi. Dar cel mai mult s-a emoţionat atunci când a ajuns la Casa poporului, unde a văzut drapelul românesc. Alex îl cunoaşte bine. Acasă, în Minnesota, are un tricolor, de când era copil.

Mândru să fie român, deşi România l-a abandonat. L-a pierdut. El vrea să îi mai dea o şansă. Şi alor lui.Mâine, în platoul de la Acces Direct, Alex îşi va revedea, pentru prima dată după 23 de ani, mama naturală şi familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alex, unul dintre copiii din Generaţia Pierdută, a venit să își cunoască părinții