Antena Meniu Search
x

Poliţistul de la IPJ Olt, căruia Alexandra i-a cerut ajutorul la telefon, nu a încercat să afle de unde sună fata

Raportul MAI, în cazul procedurii care trebuia aplicată în cazul Alexandrei Măceşanu, de către poliţistul IPJ Olt, care a preluat apelul la 112 iniţiat de Alexandra este devastator.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.07.2019, 11:57

Alexandra Măceşanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă
Alexandra Măceşanu a sunat la 112, dar operatorul nu a tratat-o cum se cuvine - Facebook - Alexandra Măceşanu

Raportul MAI, în cazul procedurii care trebuia aplicată în cazul Alexandrei Măceşanu, de către poliţistul IPJ Olt, care a preluat apelul la 112 iniţiat de Alexandra este devastator.

Poliţistul care a preluat apelul Alexandrei a avut o atitudine refractară faţă de tânăra a cărei viaţă depindea de acel apel la 112, nu a dat dovadă de solicitudine, nu s-a implicat în obţinerea de date pentru identificarea locaţiei de unde suna fata şi nici nu a sfătuit-o ce să facă.

Poliţistul de la IPJ Olt, căruia Alexandra i-a cerut ajutorul la telefon, nu a făcut nimic pentru ea

Specialiştii MAI au analizat modul în care poliţistul de la IPJ Olt, cu care a vorbit Alexandra Măceşanu la telefon cu puţin timp înaine să fie ucisă de Gheorghe Dincă, s-a comportat cu fata a cărei viaţă era în pericol iminent.

Pe acelaşi subiect

Raportul MAI este devastator şi arată lipsa aproape totală de implicare a poliţistului, sugerând că, proabil, apelul nu a fost luat în serios de poliţistul respectiv.

"Înregistrarea discuţiei telefonice între operatorul 112 (poliţist la IPJ Olt) şi victimă, s-a constatat că poliţistul a avut o atitudine refractară faţă de aceasta, fără a da dovadă de solicitudine şi neimplicându-se în obţinerea de date care să conducă la identificarea locaţiei unde se afla persoana apelantă, respectiv să o consilieze pe aceasta, ori să îi ofere sfaturi cu privire la comportamentul ei, până la sosirea echipajelor de Poliţie", se arată în raportul MAI.

Ulterior, Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, după ce a prins-o cu telefonul în mână, sunând la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul de la IPJ Olt, căruia Alexandra i-a cerut ajutorul la telefon, nu a încercat să afle de unde sună fata