Antena Meniu Search
x

UPDATE! Alexandra Stan a depus plangere impotriva lui Marcel Prodan

De pe scenele lumii, a ajuns desfigurata la spital! Iar medicii i-au recomandat sase luni de repaus. Alexandra Stan sufera dupa bataia primita de la managerul ei

Vezi și

Din topurile muzicale, numele Alexandrei Stan a ajuns pe lista de pacienti a spitalului din Medgidia. Aici, medicii nu admira poze din revistele cu vedete, ci analizeaza radiografiile cantaretei.

Enervat ca i-a cerut plata pe ultimele sase luni, Marcel Prodan ar fi lovit-o fara mila. Si vineri, cand Alexandra venise sa ii arate costumatia pentru urmatorul concert din Spania. Si sambata, la studioul in care trebuia sa repete. Dar si in masina, in drum spre casa. A ajuns la spital cu dureri la singurul ei rinichi, ochii invinetiti si rani pe tot corpul. “Maine este programata la un computer tomograf pentru craniu”, a declarat medicul Stere Busu, manager al Spitalului Municipal Medgidia.

Manager, iubit si nelipsit figurant din clipurile Alexandrei, Marcel i-ar fi devenit si tartor. “A fost o amestecatura de contracte cu sentimente si cu relatie si cu respect”, a spus artista.

Bataia nu ar fi primul episod violent din relatia lor tumultoasa. Toate, cumulate, ar fi ranit-o pe Alexandra, mai mult decat fizic. “A inceput un program de consiliere psihologica cu consilierul spitalului”, a mai mentionat medicul Stere.

“Voi merge in continuare la doamna doctor psiholog, pentru ca este un medic foarte bun, care ma va ajuta sa trec peste asta”, a precizat si Alexandra Stan.

De pe patul de spital, Alexandra a primit si consilierea avocatului. A depus deja o plangere penala pe numele lui Marcel. “Daca faptul ca eu fac dreptate ii baga pe unii in puscarie, asta inseamna ca ei au facut, frate, lucruri gresite”, a adaugat vedeta.

Managerul va fi cercetat in primul rand pentru santaj. “Este vorba despre constrangerea unei persoane si prin violenta”, a explicat avocatul Cristian Sarb.

Alexandra Stan ar fi fost constransa, cu pumnii, sa renunte la banii din ultimele sase luni. Urmeaza audierile. Asta daca producatorul ei muzical va fi gasit. La usa lui Prodan nu raspunde nimeni. “Daca nu va fi gasit, se va proceda la aducerea acestuia cu mandat de aducere”, a spus Gelu Manolescu, purtator de cuvant IPJ Constanta.

Politistii sunt obisnuiti cu violenta in familie. Numai in acest an, au avut aproape 10.000 de plangeri.

Justitia isi va urma cursul si nu va ierta. Insa, potrivit unor surse, vedeta incearca deja sentimente mai bune. “In sufletul meu, eu l-am iertat, dar voi merge mai departe, pana in panzele albe”, a concluzionat artista.

Drumul Alexandrei spre dreptate s-ar putea incheia, pentru managerul ei, in inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Alexandra Stan a depus plangere impotriva lui Marcel Prodan