Antena Meniu Search
x

UPDATE! Alexandra Stan a iesit din spital

Alexandra Stan a iesit azi din spital, flancata de politisti. Au asteptat-o fanii, cu bratele pline de flori, iar ea le-a multumit cu fotografii de grup si autografe

Vezi și

Cu greu s-a dezlipit Alexandra Stan de psiholog. Cand si-a facut curaj, si-a sters pe furis si o lacrima. Cinci politisti au vegheat-o pe cantareata pana cand a urcat in masina care a dus-o la casa parintilor ei.

Sambata trecuta, viata Alexandrei s-a schimbat radical. Din vedeta internationala cu aparitii stralucitoare, adorata de milioane de fani, a devenit victima barbatului care i-a controlat patru ani viata si cariera. Impresarul Marcel Prodan. “Marcel a incercat sa-mi fie stapan. Eu am fost un fel de sclava lui, pana cand am incercat sa ma opun si am ajuns aici! Eu am ajuns in situatia asta pentru ca n-am avut grija de mine”, recunoaste artista.

Inainte sa cunoasca sucesul si sa fie producatorul Alexandrei Stan, Marcel Prodan se plangea si el de loviturile pe care le primea de la altii. “Romanul are un caracter mai ciudat, prefera sa te loveasca, in loc sa te sustina”, spunea managerul bataus. Si la fel a facut si el. Acum Alexandra Stan trebuie sa o ia de la capat. Dar urmele de cand a fost calcata in picioare sunt greu de sters. “Sunt terfelita din punct de vedere sufletesc. Sunt cam varza! Stii cum e, o vanataie trece, dar amintirea n-o sa treaca niciodata”, a precizat vedeta.

Paradoxal, Alexandra Stan e dispusa sa-l ierte pe omul care a incercat sa o distruga. Si-a lasat avocatul sa aleaga daca va face sau nu cerere de protectie.

Un ordin de protectie ar putea sa o apere pe Alexandra Stan de impresarul bataus. Marcel Prodan n-ar mai avea voie sa se apropie de cantareata pe care a bagat-o in spital sau de locuinta acesteia.

Legea i-ar interzice sa o sune sau sa-i trimita orice fel de mesaj, indiferent daca ar fi prin telefon, internet sau vreo scrisoare.

Ordinul de protectie este valabil sase luni. Daca in acest timp, Marcel Prodan ar incerca sa se apropie sau sa o contacteze pe Alexandra Stan, ar risca un an de inchisoare. Cu o cariera la rascruce, vedeta de 24 de ani trebuie sa se reinventeze.

Avocatul Alexandrei Stan are misiunea sa recupereze banii pierduti din cauza contractelor abuzive impuse de Marcel Prodan. “Asa cum prevede contractul, ar avea drepturi exclusive aceasta societate pentru care pana acum Alexandra a cantat”, a declarat avocatul Marius Nada.

Marcel Prodan este insa de negasit de cand a desfigurat-o in bataie pe Alexandra Stan. Politia il mai asteapta insa un timp, sa vina singur la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Alexandra Stan a iesit din spital