Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan a platit scump pretul celebritatii

Celebritatea costa foarte mult. Iar vedetele sunt in stare sa plateasca oricat. Intra in magia bliturilor, apoi isi dau seama ca nu sunt rasplatite. Asa a patit Alexandra Stan

Vezi și

Pretul succesului nu se negociaza. Chiar daca este mare, Alexandra Stan l-a platit pe al ei.

Foarte multe vedete din Romania raman mai mult cu faima, decat cu banii. In cazul Alexandrei, impresarii dau vina pe lipsa ei de experinta, dar si a managerului bataus Marcel Prodan. El n-a stiut sa o gestioneze. “A ajuns sa fie o vedeta de talie internationala si asta este o povara foarte grea. E o solicitare nervoasa foarte mare, e normal sa mai cedezi din cand in cand .Ca sa rezisti presiunii din lumea artistica nu trebuie sa ai doar stomac si ficat, trebuie sa ai si putin creier. Aici apar de cele mai multe ori probleme, majoritatea nu face fata succesului sau insuccesului”, a declarat impresarul Radu Baron.

Chiar si asa, oamenii ar face orice sa fie in lumina reflectoarelor, pentru ca bliturile fac sa straluceasca pana si pe cea mai nefericita vedeta.

Vor faima, nu bani. Dar faima le spulbera simtul realitatii. E un alt pret pe care il platesc. “Un egocentrism iesit din comun care nu-i ajuta in relationarea cu ceilalti, foarte multe vedete ajung sa fie singure pentru ca se simt neintelese”, a explicat psihologul Madalina Chitac.

Dramele ii urmaresc indiferent cate autografe dau chiar si pe marii artisti internationali. Actrita Charlize Theron sufera si acum din cauza ca tatal ei alcoolic a fost impuscat de mama ei, in legitima aparare. Jack Nicholson a aflat ca sora sa era, in realitate, mama. Alte staruri au fost nevoite sa supravietuiasca, cu Halle Berry care a locuit intr-un adapost inainte sa devina vedeta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Stan a platit scump pretul celebritatii