Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan s-a intors acasa

Vesti bune pentru fanii Alexandrei Stan. Artista a iesit, in aceasta dupa-amiaza, din spital. La plecare, a fost asteptata de cateva zeci de pusti cu baloane, flori si confetti

Vezi și

Dupa cinci zile in care le-a dat autografe doar medicilor si asistentelor, Alexandra s-a revazut cu fanii. Chiar in fata Spitalului din Medgidia. Cu zambetul pe buze, artista a acceptat o mini-sesiune foto. “Ma simt super-super. Ei sunt deja prietenii mei, ei au stat cu mine si ieri si alaltaieri”, a spus artista.

Alexandra a incercat sa-si mascheze vanataile de la ochi cu fond de ten si ochelari de soare. Inainte sa plece, le-a promis fanilor ca va tine legatura cu ei.

Pe langa fani, la spital au asteptat-o parintii, bucurosi ca pot in sfarsit s-o ia acasa. “Suta la suta sunt pregatita sa o iau de la zero pentru ca altfel nu se poate. Doar avocatul meu ma reprezinta pe parte legala si o sa am grija sa nu mai fiu inselata la concerte”, a mai afirmat vedeta.

Alexandra Stan vrea sa se odihneasca zilele urmatoare. Apoi, va discuta cu avocatul sau, ca sa afle, daca mai poate canta melodiile ce au facut-o celebra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Stan s-a intors acasa