Antena Meniu Search
x

Directorul Spitalului Judeţean Constanţa îi răspunde Alexandrei Stan. Cântăreața s-a declarat șocată de mizeria şi condiţiile din saloane

Directorul Spitalului Judeţean Constanţa îi răspunde Alexandrei Stan, după ce cântăreața s-a declarat șocată de mizeria şi condiţiile din saloane.

- FOTO: Facebook

Directorul Spitalului Judeţean Constanţa îi răspunde Alexandrei Stan, după ce cântăreața s-a declarat șocată de mizeria şi condiţiile din saloane.

După ce imaginile postate de Alexandra Stan, pe contul ei de Facebook, au fost preluate de presă, Bogdan Obadă a declarat că, la nivelul instituției, a fost declanșată o anchetă internă.

„În primul rând ne-am simțit obligați să ne sesizăm și să facem o anchetă internă, să vedem despre ce este vorba. Am solicitat puncte de vedere ale medicului șef de secție și am vorbit, personal, și cu pacientul despre care este vorba. Mi-a spus că nu există o astfel de situație. Dânsul a spus că nu a reclamat nimic și nu este nimic de reclamat (…) Analizăm orice sesizare scrisă, de orice fel, din partea pacienților noștri. Ne interesează foarte mult să le oferim ceea ce ei își doresc”, a precizat Bogdan Obadă, într-o conferință de presă.

Directorul medical al spitalului a mai spus că actuala conducere a unității sanitare este interesată de creșterea permanentă a calității serviciilor medicale acordate pacienților, iar în privința curățeniei, aceasta se face zilnic.

„Curățenia se face la zi, dezinsecția se face la zi. Sunt secții renovate complet, care sunt la standarde europene vizavi de infrastructură și de ce ține de actul medical, și sunt secții care nu au fost complet renovate. (…) Pacientul a spus că nu are nimic de reclamat vizavi de calitatea actului medical, de comportamentul personalului, de comportamentul asistentelor. Mai mult decât atâta… speculații nu pot să fac”, a mai declarat Obadă.

Alexandra Stan s-a declarat şocată de mizeria şi condiţiile din Spitalul Județean Constanța, artista postând mai multe imagini pe pagina ei de Facebook din saloanele spitalului unde este internat tatăl său.

Artista a acuzat dezinteresul faţă de pacienţi şi lipsa asistentelor, menționând că a trebuit să plătească pentru ca cearșaful tatălui ei să fie schimbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Directorul Spitalului Judeţean Constanţa îi răspunde Alexandrei Stan. Cântăreața s-a declarat șocată de mizeria şi condiţiile din saloane