Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan sustine ca a fost batuta de impresarul ei

Milioanele de fani ai Alexandrei Stan sunt in stare de soc. Artista, care a cunoscut succesul in intreaga lume cu Mr. Saxobeat, a ajuns la spitalul din Constanta stalcita in bataie. Cantareata sustine ca a fost calcata in picioare si azvarlita din masina de impresarul ei

Vezi și

Imbracata in pijamele, cu ochii plansi si tumefiati, Alexandra Stan a povestit clipele de groaza prin care a trecut sambata. Artista cu milioane de fani in toata lumea, le-a spus jurnalistilor ca a fost stalcita in bataie de impresarul sau. ”S-a enervat foarte tare si-a inceput sa ma bata, sa traga de mine pe-acolo, sa ma impinga, sa ma lupt cu el si am lesinat. M-am trezit dupa doua ore la studio. Eram pe canapea invelita ca si cum dormisem”, a marturist artista.

Incidentul s-ar fi petrecut la studioul de inregistrari din Constanta. La scena ar fi asistat si trei angajati, dar, de teama, acestia au plecat din incapere. “Dupa aceea m-a luat, m-a urcat in masina cu forta, m-a smucit foarte rau de-aia am si toate vanataile pe-aici si pe-aici”, a mai explicat Alexandra.

Se pare ca problemele dintre Alexandra si impresarul sau, despre care presa scria ca i-ar fi si iubit, ar fi pornit de la bani. Artista i-a cerut acestuia sa-i plateasca ultimele concerte. “El ma injura intr-una si eu i-am spus sa termine. Si el a oprit masina si m-a azvarlit. M-a scos din masina, m-a aruncat pe strada. Mi-a dat un picior la geanta, mi-a aruncat-o pe acolo. A inceput iarasi sa dea in mine”, a adaugat vedeta.

Ieri, la o zi dupa incident, Marcel Prodan, managerul artistei a scris pe pagina de facebook ca: "Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident. Acum se recupereaza. Veti primi mai multe informatii. Alexandra Stan Management."

Azi, impresarul nu a raspuns la telefon. Mai multe despre aceasta poveste, aflati la Observatorul orei 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Stan sustine ca a fost batuta de impresarul ei