Antena Meniu Search
x

Alexandru a fost găsit mort după ce a ieşit la alergare cu o zi înainte. Bărbatul din Azuga a fost atacat, cel mai probabil, de un urs

Un bărbat din Azuga, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit mort luni, după ce ieşise la alergat cu o zi înainte şi nu s-a mai întors.

de Monica Palade

la 13.04.2021, 18:11

Vezi și

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în zona Limbăşelu. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Azuga au fost sesizaţi, luni dimineaţă, de tatăl victimei cu privire la faptul că bărbatul a plecat duminică să alerge şi nu a mai revenit la domiciliu.

Atacat de urs

În urma acţiunilor de căutare la care au participat zeci de forţe, inclusiv câini de urmă.

Cornel Alexandru Crivăţ era cunoscut ca un om al muntelui, sportiv, alergător şi un bun cunoscător al traseelor montane. Cu toate acestea, apropiații se tem că ar fi putut fi atacat de animalele sălbatice, lucru confirmat şi de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Alexandru a fost găsit mort după ce a ieşit la alergare cu o zi înainte. Bărbatul din Azuga a fost atacat, cel mai probabil, de un urs