Antena Meniu Search
x

Alexandru Nedelescu, patronul celei mai mari companii de taximetrie din Bucuresti, a fost inmormantat marti

Desi milionar, a muncit pana la epuizare. Patronului celei mai mari companii de taximetrie din Capitala a fost inmormantat azi.

Vezi și

La 37 de ani, s-a stins dupa ce a facut comotie cerebrala si un infarct. Ca o ironie a sortii, chiar el le spunea angajatilor ca poate sa moara cand firma sa va ajunge in top. Ca un ultim omagiu: sute de taxiuri incolonate au claxonat in acelasi timp.

Cea mai mare firma de taximetrie din Capitala nu a primit azi comenzi. Sute de soferi si masinile lor galbene si-au condus pe ultimul drum seful care s-a stins la 37 de ani. Cortegiul impresionant a traversat in viteza centrul Capitalei, flancat de masini de politie.

Omul de afaceri Alexandru Nedelescu si-a dat viata pentru firma lui, spun taximetristii. Muncea 16 ore pe zi si obisnuia sa spuna ca poate sa moara linistit cand va fi primul in bransa. Ironia sortii, asa s-a si intamplat.

Cu doua saptamani in urma, tanarul s-a simtit rau la birou iar angajatii au chemat Salvarea. Pe moment, barbatul si-a revenit dar cateva ore mai tarziu a lesinat acasa, in fata sotiei. A fost resuscitat de medicii de pe ambulanta si i s-a pus diagnosticul comotie cerebrala si preinfarct. Barbatul de 37 de ani a ramas in viata sustinut doar de aparate. Sambata, organismul lui a cedat.

Cunoscutii spun ca Alexandru Nedelescu era un perfectionist cu un simt deosebit pentru afaceri. A fost primul din bransa care a intuit avantajul internetului si a introdus aplicatii de comenzi online. De pe site-ul companiei au disparut culorile, totul este in alb si negru, iar pagina oficiala de Facebook a companiei de taximetriei este plina de mesaje de condoleante.

Tanarul om de afaceri era casatorit si avea un baietel de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Nedelescu, patronul celei mai mari companii de taximetrie din Bucuresti, a fost inmormantat marti