Antena Meniu Search
x

Alexandru Nedelescu, patronul celei mai mari companii de taximetrie din Bucuresti, a fost inmormantat marti

Desi milionar, a muncit pana la epuizare. Patronului celei mai mari companii de taximetrie din Capitala a fost inmormantat azi.

la 26.03.2013, 21:52
Vezi și

La 37 de ani, s-a stins dupa ce a facut comotie cerebrala si un infarct. Ca o ironie a sortii, chiar el le spunea angajatilor ca poate sa moara cand firma sa va ajunge in top. Ca un ultim omagiu: sute de taxiuri incolonate au claxonat in acelasi timp.

Cea mai mare firma de taximetrie din Capitala nu a primit azi comenzi. Sute de soferi si masinile lor galbene si-au condus pe ultimul drum seful care s-a stins la 37 de ani. Cortegiul impresionant a traversat in viteza centrul Capitalei, flancat de masini de politie.

Omul de afaceri Alexandru Nedelescu si-a dat viata pentru firma lui, spun taximetristii. Muncea 16 ore pe zi si obisnuia sa spuna ca poate sa moara linistit cand va fi primul in bransa. Ironia sortii, asa s-a si intamplat.

Cu doua saptamani in urma, tanarul s-a simtit rau la birou iar angajatii au chemat Salvarea. Pe moment, barbatul si-a revenit dar cateva ore mai tarziu a lesinat acasa, in fata sotiei. A fost resuscitat de medicii de pe ambulanta si i s-a pus diagnosticul comotie cerebrala si preinfarct. Barbatul de 37 de ani a ramas in viata sustinut doar de aparate. Sambata, organismul lui a cedat.

Cunoscutii spun ca Alexandru Nedelescu era un perfectionist cu un simt deosebit pentru afaceri. A fost primul din bransa care a intuit avantajul internetului si a introdus aplicatii de comenzi online. De pe site-ul companiei au disparut culorile, totul este in alb si negru, iar pagina oficiala de Facebook a companiei de taximetriei este plina de mesaje de condoleante.

Tanarul om de afaceri era casatorit si avea un baietel de doi ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Alexandru Nedelescu, patronul celei mai mari companii de taximetrie din Bucuresti, a fost inmormantat marti