Antena Meniu Search
x

Alimentaţie nesănătoasă, cifre alarmante: Un milion de români mănâncă o singură dată pe zi (Video)

Nu mai puţin de un milion de români iau masa o sigură dată pe zi. Asta arată ultimul studiu în domeniu.

Vezi și

Nu mai puţin de un milion de români iau masa o sigură dată pe zi. Asta arată ultimul studiu în domeniu şi, ce este mai grav e că, cei care par să nu pună mare preţ pe mâncare, se aşează la masă abia seara.

Aproape un sfert dintre cei întrebaţi au spus că cina este principala masă. Atunci, mânâncă mult şi de toate iar asta, spun medicii nu duce decât spre un singur rezultat: obezitate. Iar cifrele încep să fie alarmante 55 la sută dintre conaţionali au probleme cu greutatea corporală şi mai grav e că mulţi dintre ei nu conţtientizează acest lucru.

Când vine vorba de ce punem în farfurie, nici aici cifrele nu sunt prea roz! 4 din 10 persoane mănâncă zilnic dulciuri sau produse de patiserie, iar pentru 8 din 10 români, pâinea nu lipseşte din meniul zilnic. De aici vin şi problemele de sănătate. Diabetul este legat de specialişti, de cele mai multe ori de obezitate, dar nu numai. Problemele cardiovasculare dar şi o serie de tipuri de cancer la stomac sau la intestine, toate pot fi provocate de alimentaţia defectuoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alimentaţie nesănătoasă, cifre alarmante: Un milion de români mănâncă o singură dată pe zi (Video)