Antena Meniu Search
x

Alimente false! În smântână se pune CRETĂ, iar în miere se pune CLEI DE OASE

Chiar dacă unele alimente sunt considerate sănătoase, în fuga după profit unii producători apelează la unele "artificii" pentru a obţine produse falsificate.

 Un specialist în alimentaţie a dezvăluit câteva metode prin care unii producători de alimente pot schimba reţetele originale ale produselor cu scopul de a obţine un profit mai mare.

Astfel, laptele se falsifică prin adăugarea de apă, prin extragerea grasimilor si prin amestecul diferitelor tipuri de lapte.

Mai tragic este modul în care este făcută smântâna. Unii producători adaugă FĂINĂ, GELATINĂ, LAPTE BĂTUT, ALBUŞ DE OU şi chiar CRETĂ sau GIPS.

Nici când vorbim de miere lucrurile nu sunt atât de…”naturale”. Aceasta poate conţine îndulcitori, fie naturali, fie artificiali. De asemenea, mierea se îngroaşă cu AMIDON, GELATINĂ sau chiar CLEI DE OASE.

sursă: stirile.rol.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Alimente false! În smântână se pune CRETĂ, iar în miere se pune CLEI DE OASE