Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alimente false! În smântână se pune CRETĂ, iar în miere se pune CLEI DE OASE

Chiar dacă unele alimente sunt considerate sănătoase, în fuga după profit unii producători apelează la unele "artificii" pentru a obţine produse falsificate.

de Redactia Observator

la 24.03.2014 , 18:46

 Un specialist în alimentaţie a dezvăluit câteva metode prin care unii producători de alimente pot schimba reţetele originale ale produselor cu scopul de a obţine un profit mai mare.

Astfel, laptele se falsifică prin adăugarea de apă, prin extragerea grasimilor si prin amestecul diferitelor tipuri de lapte.

Mai tragic este modul în care este făcută smântâna. Unii producători adaugă FĂINĂ, GELATINĂ, LAPTE BĂTUT, ALBUŞ DE OU şi chiar CRETĂ sau GIPS.

Articolul continuă după reclamă

Nici când vorbim de miere lucrurile nu sunt atât de…”naturale”. Aceasta poate conţine îndulcitori, fie naturali, fie artificiali. De asemenea, mierea se îngroaşă cu AMIDON, GELATINĂ sau chiar CLEI DE OASE.

sursă: stirile.rol.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Alimente false! În smântână se pune CRETĂ, iar în miere se pune CLEI DE OASE