Antena Meniu Search
x

Alin Cocoș, față-n față cu Gina Pistol

Gratiile nu pot sta în calea iubirii. Nici măcar cele de la arestul poliţiei capitalei.Gina Pistol l-a vizitat ieri pe iubitul său, Alin Cocoş, arestat preventiv într-un dosar de corupţie

Vezi și

Gratiile nu pot sta în calea iubirii. Nici măcar cele de la arestul poliţiei capitalei. Gina Pistol l-a vizitat ieri pe iubitul său, Alin Cocoş, arestat preventiv într-un dosar de corupţie

A mers cu mâinile în buzunar, şi chipul ascuns într-o glugă, să n-o recunoscă nimeni. Alin a primit totuşi un pachet. De la mama sa. Într-o pungă de rafie.

Dragostea învinge orice obstacol. Chiar şi gratiile de celulă. Care s-au deschis ieri preţ de câteva minute pentru ca Gina Pistol să îi fie aproape lui Alin Cocoş.

Camuflată mai ceva ca militarii din Afganistan, Gina Pistol n-a adus haine sau mâncare. Voia doar să fie alături de iubitul ei, Alin. De bunăstarea fizică a lui Alin a avut grijă, însă, mama sa. Cu o sacoşă mare de rafie, atât de plină că a avut nevoie de ajutor pentru să o care.

Cutiile pline cu medicamente ar putea fi, totuşi, dovada că viaţa din arest nu e tocmai pe placul tânărului obişnuit mai degrabă cu luxul Dorobanţiului.

Lacrimi de amărăciune au curs pe obrajii tatălui Cocoş în sala de judecată. La doi paşi zâmbea ironic Alina Bica. Omul bun la toate, dar şi veriga slabă dintr-un grup uriaş de afacerişti penali. Aproape toţi au fost arestaţi. Ultimul pe listă este Adriean Videanu. Care ar putea fi urmat de un alt fost şef al Economiei, Varujan Vosganian.

Pentru ambii, procurorii DIICOT au cerut aviz de urmărire penală, pentru că erau miniştri când ar fi comis infracţiunile de abuz în serviciu şi delapidare. Răspunsul stă acum în mâna senatorilor. Şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Alin Cocoș, față-n față cu Gina Pistol