Antena Meniu Search
x

Alin, copilul care s-a născut orfan

O femeie n-a mai avut şansa să-şi strângă în braţe pruncul pe care l-a purtat nouă luni în pântece. S-a stins după naştere pentru că medicii ar fi lăsat-o să se chinuie prea mult în travaliu

Vezi și

O femeie n-a mai avut şansa să-şi strângă în braţe pruncul pe care l-a purtat nouă luni în pântece. S-a stins după naştere pentru că medicii ar fi lăsat-o să se chinuie prea mult în travaliu

Sunt acuzaţiile bunicilor care trebuie să-i crească acum pe bebeluş şi pe sora acestuia de doi ani. Tatăl lor a murit în urmă cu câteva luni, pe un şantier din capitală. Abia aflase că va avea un fiu. 

Alin s-a născut orfan. Tatăl i-a murit electrocutat pe un şantier, lângă Bucureşti. Iar mama a apucat doar să-l vadă, în primele lui secunde de viaţă. Apoi a murit şi ea. Nu şi-a strâns în braţe copilul. Alina a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, dar inima i s-a oprit. Ceea ce părea o simplă naştere, înainte de termen, s-a transformat în moarte suspectă.

Cinci ore au trecut de când Alina a fost adusă cu o ambulanţă la spitalul din Bârlad până când medicii i-au declarat decesul. Cinci ore care i-au hotârât soarta. Medicii i-au făcut o ecografie şi au decis să o lase să-şi nască natural copilul.

Alina n-a mai putut să fie salvată. S-a stins, la nici o jumătate de oră după ce a devenit mamă. Moartea Alinei va fi anchetată acum de poliţie. Familia îi acuză pe medici de indiferenţă.

În octombrie, Gabi, iubitul Alinei, a murit electrocutat pe un şantier. Avea 23 de ani. Abia aflase că el şi Alina vor fi părinţi din nou. Îşi doreau un frăţior pentru fetiţa lor de doi ani, Maria. Au lăsat în urmă doi copii orfani. Bunicii le vor fi de acum părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alin, copilul care s-a născut orfan