Antena Meniu Search
x

Despărţiţi ori ba? Alina are tatuaj cu chipul lui Borcea

Nici vorbă de divorţ în familia Borcea! Cel puţin asta vrea să demonstreze Alina lumii întregi. Şi-a tatuat pe spate chipul soţului, ca-n fotografiile de la nuntă

Vezi și

Nici vorbă de divorţ în familia Borcea! Cel puţin asta vrea să demonstreze Alina lumii întregi. Şi-a tatuat pe spate chipul soţului, ca-n fotografiile de la nuntă

Drept dovadă că se iubesc ca la început, Alina Borcea a suportat durerea timp de noua ore, în salonul de tatuaj al unui artist italian. Şi a fost încântată ce a ieşit: pe spate va avea acum tot timpul chipul lui Cristi Borcea din ziua nunţii.

Nu e prima dovadă de dragoste pentru soţul şi tatăl copilului ei. Are deja tatuat numele lui Cristian Borcea pe antebraţul stâng. A fost cadoul ei în ziua în care Borcea a împlinit 44 de ani.

Cel de-al doilea tatuaj a apărut imediat ce un aşa-zis divorţ în familia Borcea a făcut valuri în lumea mondenă. Alina a anunţat atunci că le va da peste nas cârcotaşilor cu un gest care să arate cât de îndrăgostiţi sunt. Şi că "despărţirea" povestită de apropiaţi ai cuplului ar fi existat doar în tabloide. La fel şi vacanţa Valentinei Pelinel pe yacht-ul lui afaceristului.

Despre idila dintre Borcea şi Pelinel s-a vorbit că ar fi fost motivul de divorţ în familia Boureanu. Şi că Valentina ar fi fost în vizită la fostul acţionar al lui Dinamo chiar şi la Poarta Albă. Acolo unde Borcea este închis pentru următorii sase ani, după condamnarea din Dosarul Transferurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Despărţiţi ori ba? Alina are tatuaj cu chipul lui Borcea