Antena Meniu Search
x

Alina Bica a demisionat de la şefia DIICOT

Alina Bica, arestată preventiv în caracatiţa despăgubirilor Bica- Stelian- Cocoş, a demisionat de la şefia DIICOT, la un an şi jumătate de când a fost instalată în funcţie

Vezi și

Alina Bica, arestată preventiv în caracatiţa despăgubirilor Bica- Stelian- Cocoş, a demisionat de la şefia DIICOT, la un an şi jumătate de când a fost instalată în funcţie. 

Înainte de DIICOT, Bica a fost secretar de stat în Ministerul Justiţie, funcţie în care, spun procurorii DNA, ar fi comis infracţiunile grave de corupţie. Şi când ar fi cunoscut-o pe Elena Udrea, spune fosta soţia a lui Dorin Cocoş.

Prietenia dintre Gheorghe Stelian şi fostul cuplu Udrea-Cocoş a ieşit în evidenţă în decembrie 2006. La o zi după ce a dobândit un teren din cartierul bucureştean Floreasca, Stelian Ghrorghe l-a vândut foştilor soţi. Imediat, pe teren a fost ridicat un bloc cu patru etaje.

De atunci, Cocoş şi Stelian Gheorghe ar fi rămas apropiaţi. Atât de apropiaţi încât fostul soţ al Elenei Udrea l-ar fi ajutat pe Stelian să ajungă la oamenii cu putere de decizie din ANRP, comisie din care făcea parte şi Alina BIca. Iar Cocoş ar fi luat 10 milioane de euro din cei 90 de milioane de euro primiţi de Stelian drept despăgubire pe un teren de 13 hectare. Soţia lui de atunci, Elena Udrea, spune că nu ştia ce făceau cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alina Bica a demisionat de la şefia DIICOT