Antena Meniu Search
x

Alina Dumitru a îmbrăcat rochia albă

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, a îmbrăcat rochia de mireasă. O rochie de prinţesă şi-a ales Alina, care a devenit astăzi soţia lui Ciprian şi în faţa lui Dumnezeu.

Vezi și

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, a îmbrăcat rochia de mireasă. O rochie de prinţesă şi-a ales Alina, care a devenit astăzi soţia lui Ciprian şi în faţa lui Dumnezeu.

S-au căsătorit civil la castelul Cantacuzinilor din Buşteni, acum câteva săptămâni. Alinei i-au dat lacrimile, în biserică. La ieşire, au întâmpinat-o copii pe care-i antrenează la Steaua.

Le-a zâmbit tuturor şi a părut sigură, ca pe podiumul de la olimpiadă. Dar în biserică, Alina Dumitru a plâns.

Ca o prinţesă s-a îmbrăcat campioana olimpică din judo. Într-o rochie cu trenă de care s-a îndrăgostit când la prima vedere şi care a costat-o 4 mii de euro.

Alina şi Ciprian, soţul ei, au invitat la petrecere aproape 200 de persoane dragi. Petrecerea e fără manele, dar mirii vor respecta toate tradiţiile. După nuntă, campioana şi fostul ei fizioterapeut şi-a făcut planuri.

Sportiva Alina Dumitru, campioana olimpică de la Beijing, la judo, şi iubitul ei se căsătoresc, nunta urmând să aibă loc sâmbătă.

Alina Dumitru și Ciprian s-au cunoscut în urmă cu trei ani și sâmbătă va avea loc cununia religioasă. Cei doi îndrăgostiți își vor "Da" în fața lui Dumnezeu la Biserica "Sf. Mina" din București. Cununia civilă s-a ținut, în luna august, la Bușteni, informează Ziarul Ring.

Petrecerea va avea loc, seara, la un restaurant select din Săftica, unde vor petrece până dimineaţă.

Pe lângă surprizele pregătite, Alina declarat că invitaţii nu vor avea parte de muzica de manele.

Campioana olimpică, Alina Dumitru, s-a căsătorit pe 15 august, la Buşteni. Alina Dumitru a întârziat la ceremonie din cauza traficului aglomerat. Au participat 70 de invitați, printre care și Lucian Bute cu soția lui.

Alina Dumitru s-a căsătorit civil luna trecută, iar sâmbătă urmează să aibă loc cununia religioasă. Evenimentul va avea loc la Biserica "Sf. Mina" din Capitală. Seara, invitaţii campioanei olimpice de la Beijing se vor prezenta la un restaurant select din Săftica, unde vor petrece până dimineaţă. - fără accesul presei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alina Dumitru a îmbrăcat rochia albă