Antena Meniu Search
x

Alina Dumitru lasă chimonoul pentru rochia de mireasă

A scris istorie în chimono, acum se pregăteşte să îmbrace rochia. Rochia de mireasă. Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, s-a aşezat la casa ei şi mai este puţin până la nuntă.

Vezi și

 O nuntă mare în lumea sportului, cu peste 200 de invitaţi, dar o nuntă în care Alina are de gând să respecte toate tradiţiile. De la luatul miresei de acasă şi până la aruncatul buchetului.

Alina Dumitru. O fată care dă de pământ cu adversarii. Aşa era pe covor. În rest, Alina cea dură e o romantică. Ciprian, viitorul soţ, a convins-o să spună DA imediat după olimpiada de la Londra.

Şi aşa cum trebuie vrea să iasă şi nunta. Cum scrie la carte. Alina e superstiţioasă. Vrea ca Ciprian să nu îi vadă rochia până în ziua cea mare. A mers singură la târgurile de nunţi în ultima vreme, în căutarea rochiei perfecte.

Petrecerea va fi în septembrie. Cu peste 200 de invitaţi, într-un local select de lângă Bucureşti. La meniu, campioana şi soţul încă se mai gândesc. Dar Alina ştie ce vrea după nuntă: să urmeze repede un botez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alina Dumitru lasă chimonoul pentru rochia de mireasă