Antena Meniu Search
x

Alina are nevoie de 50.000 de euro pentru o operatie urgenta la inima

Alina are 16 ani, este din Chisinau si a avut nesansa de a se naste cu o malformatie congenitala la inima. Ca sa poata trai si sa duca o viata normala, Alina are nevoie urgenta de o a treia operatie care se poate face numai intr-o clinica din Germania si costa aproximativ 50.000 Euro.

Vezi și

Noi o putem ajuta cu un gest simplu. Doi euro prim SMS la numarul 848.

La prima vedere Alina pare o adolescenta normala. Doar pare. Problemele de inima cu care s-a nascut nu au lasat-o sa se bucure de o viata linistita si fara griji.

“Am aflat in primele minute dupa ce s-a nascut asfixiata, ne-a spus medicul ca am avut mare noroc ca s-a mai gasit undeva o vena unde cat de cat mai pulsa si s-a introdus adrenalina. S-a intors la viata. Daca stateam o saptamana acasa pentru mine era o sarbatoare, stateam numai in spital. Veneam acasa, ii era rau, fugeam imediat la spital. Am ajuns la Chisinau, la clinica pentru copii. Mi-au spus ca este riscul la 90% sa o pierdem la momentul acela “, povesteste mama tinerei.

La numai opt luni Alina suferea prima interventie pe cord deschis. “Diagnosticul a fost malformatie congenitala, stenoza aorta si fereastra ovala deschisa. S-a operat canalul arterial pulmonar. Dupa prima operatie, a inceput sa se dezvolte, sa se ingrase, sa manance bine”, mai spune mama Alinei.

Pana la trei ani, cand problemele de sanatate ale micutei au reaparut: “Am trecut niste investigatii si analize, dupa care am fost trimisi in Paris la o operatie, asta a fost in 1999 avea trei anisori. I s-a facut transplant de valva mitrala”.

Dupa cele doua operatii pe care Alina le-a suferit la varste atat de mici, totul a fost normal, dar numai pana cand a implinit 15 ani.

“Medicii mi-au spus ca brusc s-a dezvoltat si s-a format un anevrism de aorta. Trebuie operatie urgent. Traim zi de zi cu frica in san”, declara mama fetei.

Viata fetei depinde de operatia pe care trebuie sa o faca de urgenta intr-o clinica specializata din Germania.

Puteti dona doi euro printr-un SMS trimis la 848 sau sunand la numerele afisate mai jos, din reteaua Romtelecom. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Alinei online sau prin PayPal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Donatii:

SMS 848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Alina are nevoie de 50.000 de euro pentru o operatie urgenta la inima