Antena Meniu Search
x

Alina Procopie avea 23 de ani şi era o studentă eminentă

Întreaga suflare din Turnu Măgurele o plânge pe Alina, studenta eminentă la ASE care şi-a găsit sfârşit nopţile trecute când se întorcea din Centru Vechi. Zeci de oameni au aşteptat-o în faţa blocului

Vezi și

Cu sufletele sfâşiate, familia şi vecinii au îngenunchiat la vederea sicriului cu trupul neînsufleţit. Fata cu chip angelic s-a întors acasă, îmbrăcată în mireasă. În locul s-o ia pe Alina în braţe, sora cea mică a putut doar să strângă tabloul la piept.

În faţa blocului, preotul a ţinut o slujbă pentru sufletul fetei, iar oamenii au acoperit sicriul cu flori. Alina era o elevă eminentă care şi-a făcut părinţii, dar şi profesorii mândri. În liceu, era nelipsită de la olimpiade. Nu conta că sunt de matematică, română sau logică. Pe holul şcolii, diplomele ei stau mărturie.

După liceu, Alina a urmat ASE-ul la Bucureşti şi visa să devină un bun economist. În timpul liber, era voluntară la un ONG. Acum două nopţi, drumul ei în viaţă s-a oprit brusc.

Tânăra se întorcea din Centru Vechi şi a încercat să traverseze printr-un loc nepermis. A fost omorâtă de un şofer în vârstă de 20 de ani care, se pare, se întrecea cu o altă maşină. Ca o crudă ironie, cu două luni înainte să moară, Alina a postat pe facebook un citat din Octavian Paler. "Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri sociale » Alina Procopie avea 23 de ani şi era o studentă eminentă