Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actriţa româncă Alina Şerban interpretează rolul principal într-o peliculă belgiană la Festivalul de la Cannes

Actriţa româncă Alina Şerban interpretează rolul principal într-o peliculă belgiană, aleasă, din 2.500 de filme, la Festivalul de la Cannes. Premiera a avut loc la Bucureşti, iar cei care au văzut filmul au fost impresionaţi de tema lui.

de Redactia Observator

la 30.10.2018 , 17:49

Actriţa româncă Alina Şerban interpretează rolul principal într-o peliculă belgiană, aleasă, din 2.500 de filme, la Festivalul de la Cannes. Premiera a avut loc la Bucureşti, iar cei care au văzut filmul au fost impresionaţi de tema lui. Pentru că este o poveste despre determinarea şi curajul de a-ţi depăşi condiţia şi a ţinti către zări la care cei din jur nici nu îndrăznesc să viseze. 

Filmările au avut loc în Belgia şi într-o comunitate romă din localitatea argeşană Gălbinaş, locul în care Alina Şerban şi-a trăit copilăria. De altfel, viaţa Alinei este aproape trasă la indigo cu cea a Pamelei, personajul pe care îl interpretează.

Dacă atunci când era doar un copil, actriţa visa doar să aibă apă caldă, în timp aspiraţiile i-au crescut. Aşa a ajuns, peste ani, să studieze teatru şi film la şcoli prestigioase de la Londra şi New York. Şi-a îndeplinit visul, a scris şi regizat piese de teatru cu un puternic mesaj social, iar acum a ajuns să îşi joace propriul personaj.

Vezi și

Pamela este o tânără de etnie romă care îşi creşte singură fetiţa, ducând totodată o luptă acerbă cu sărăcia şi marginalizarea din comunităţile de romi. Şi este convinsă că singura salvare stă în mâinile căsătoriei cu un occidental din inima civilizaţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Actriţa româncă Alina Şerban interpretează rolul principal într-o peliculă belgiană la Festivalul de la Cannes