Antena Meniu Search
x

Copii din toată țara au participat la Allegria, concursul tinerelor talente

Zeci de copii și tineri români din țară și de peste hotare s-au duelat în prima rundă a Concursului Național de Tinere Talente "Allegria", o competiție artistică online, care promovează noile talente în rândul copiilor și a tinerilor cu vârste între 7 și 18 ani. Emoționați, dar plini de bucurie și talent, toți concurenţii au reușit să impresioneze juriul cu momente artistice deosebite, dar unul singur a mers mai departe în marea finală.

de Redactia Observator

la 21.06.2020, 16:58

Vezi și
  • Emoții pentru participanții la Allegria
  • Concursul, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Cu dorința de a se afirma, concurenții s-au pregătit temeinic pentru a-și prezenta aptitudinile. Concursul "Allegria", organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, îi provocă pe cei mai creativi dintre aceştia să urce pe scena virtuală, pentru a-şi transforma visele în realitate.

La prima rundă a concursului au participat copii din toată țara, iar emoțiile nu au întârziat să apară, chiar dacă a fost vorba despre un concurs online. Însă misiunea juriului a fost aceea de a descoperi talentul adevărat, în noianul de emoții și vise.

Dima Trofim, membru juriu Allegria - Sper din tot sufletul ca acești minunați concurenți să presteze pe scenă, live, asa cum se cuvine. Este foarte greu de jurizat, nu poți sa îți dai seama sută la sută, cu adevărat, care este prestația, potențialul concurenților.

Oana Ioniță, membru juriu Allegria - Au fost copii cu o mare implicare, cu o mare dorință, cred că au apelat și la părinți și la bunici, pentru aranjamentele pe care le-au creat la ei în casă. Vreau să îi felicit pentru inițiativă, pentru că au reușit să își creeze o mică scenă, așa cum au putut ei. Vreau să felicit inițiativa Fundației Dan Voiculescu pentru acest efort.

Prestațiile concurenților au fost evaluate de către un juriu format din profesori de muzică, artiști, coregrafi și dansatori. Președintele Juriului a fost cunoscuta soprană Felicia Filip, Directorul General al Operei Comice pentru Copii.

Felicia Filip, Directorul General al Operei Comice pentru CopiiEste mult subiectivism în tot ce se întâmplă și, mai ales, suntem la mâna internetului, nu este live, se vede diferența, concurenții trebuie să țină cont de asta +41.08 Așteptăm cu nerăbdare să îi auzim și să îi vedem pe acești copii, tineri minunați, față în față, într-o situația de normalitate. Îi felicit pe acești tineri minunați și aștept cu nerăbdare sa ne vedem față în față.

Toți concurenții au participat la concursul "Allegria pentru a-și proba talentul și a se face remarcați, însă doar unul singur va merge mai departe, în Marea Finală. Juriul a desemnat, cu o probă de baraj, câștigătorul primei runde a Concursului "Allegria". Acesta este Patric Marc Mitrașca, un copil talentat din Zalău, în vâstă de 12 ani.

Pe lângă trofeu și diplome, câștigătorii au fost răsplătiți și cu premii oferite de partenerii acestui concurs. Chiar și jurații și-au dorit să pună umărul la împlinirea viselor acestor copii talentați și s-au întrecut în a oferi premii concurenților.

Andreea Tocan, Sipet de Sidef, partener "Allegria" - Allegria înseamnă bucurie, căutăm nu cel mai talentat copil, căutam copilul care trăiește o poveste, căutăm copilul care nici nu speră că va ține în palmele lui un premiu. 0 M-a impresionat foarte tare o fetiță care dansa singură, într-o camăruță mică.

Cea de-a zecea ediţie a concursului "Allegria" se va desfăşura exclusiv online, în runde săptămânale, pe toată perioada verii. În Marea Finală, de la începutul lunii septembrie, se vor întrece câștigătorii fiecărei runde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copii din toată țara au participat la Allegria, concursul tinerelor talente