Antena Meniu Search
x

Amanta l-a turnat anchetatorilor pe criminalul lui Abel

Amanta de 19 ani a fost cheia disparitiei lui Abel Apostol. Sotul asociatei lui Abel avea o iubita pe care a plimbat-o prin Europa. Ei i-a spus ca vrea sa faca moarte de om, iar ea a vorbit cu anchetatorii.

Vezi și

In noaptea in care Abel s-a facut nevazut, presupusul ucigas i-a pasat un pistol, dar i-a dat si niste bani. Fara explicatii.

Acum cateva luni, Adrian Buleu si amanta lui de 19 ani imparteau acelasi pat in Belgia. Inainte sa se intoarca in tara, unde il astepta o sotie, ii face iubitei o confesiune.

Abel trebuia sa moara, pentru ca altfel nu ar fi lasat afacerea lui de suflet: restaurantul si baza sportiva din Arad, locul pe care l-ar fi vazut pentru ultima oara de Ziua Muncii.

1 mai. Ora 20:54. Abel este vazut la terenul de fotbal, alaturi de cativa jucatori. Pleaca spre restaurant si il intalneste pe Adrian Buleu. Cu un pistol in mana, spun procurorii.

Ora 21:30. Albert Apostol isi suna tatal, insa telefonul lui este inchis. Adrian Buleu i-a ascuns cadavrul, pe moment, si a pus doi angajati sa spele cateva pete de sange de pe podea. In urmatoarele 40 de minute ii va ascunde cadavrul intr-un loc si acum nestiut.

Dupa ce cumpara doi litri de combustibil, de la o benzinarie unde este filmat, Buleu isi viziteaza tanara amanta. Ii da 10 milioane de lei si o arma.

"Avea un comportament foarte ciudat, spunandu-i martorei sa aiba grija de bani, sa nu-i cheltuie, iar arma sa o ascunda foarte bine", se arata in rechizitoriu.

Ora 23:16. Presupusul ucigas isi lasa iubita acasa si isi suna sotia. Ii spune ca e in padurea Vladimirescu si ii cere sa puna oamenii sa mai spele o data pe jos. Isi incendiaza masina de 3.500 de euro si este cules de pe drum de sotia lui. Ii spune ca a uitat unde a parcat.

Urmeaza o noapte alba, pentru Buleu. Intai verifica sistemul de supraveghere de la restaurant. Se asigura ca nu a fost filmat, apoi pleaca din nou la tanara de 19 ani. Ii ia arma si banii. Ii promite ca o duce la Baile Felix, dar inainte de asta mai trece o data pe la locul crimei.

La Baile Felix, i se confeseaza inca o data tinerei iubite, spun anchetatorii. I-a spus ca "Aa fost nevoit sa dea foc masinii sale, intrucat victima ar fi fost impuscata in autoturism, de niste prieteni de-ai sai, in autoturism ramanand urme de praf in urma tragerii".

Ea l-a intrebat si unde este Abel, iar el i-a raspuns ca "e departe". Amanta de 19 ani a povestit tot anchetatorilor, care l-au trimis in judecata pe Buleu. Este acuzat de crima si distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Amanta l-a turnat anchetatorilor pe criminalul lui Abel