Antena Meniu Search
x

ȘOCANT! Ambulanțele private ajunse la Colectiv nu au fost lăsate să intervină! O dovedesc datele GPS!

Supravietuitorul de la Colectiv ce a spus ca doua ambulante private au ajuns in zona clubului in seara tragediei a avut dreptate, afirmatiile sale fiind sustinute de datele GPS ale acestora.

Supravieţuitorul de la Colectiv ce a spus că două ambulanţe private au ajuns în zona clubului în seară tragediei a avut dreptate, afirmaţiile sale fiind susţinute de datele GPS ale acestora, scrie tolo.ro.

Într-o emisiune la TVR din 2 noiembrie, Raed Arafat a fost este întrebat în platou dacă zvonurile privind ambulanţă BGS care ar fi vrut să intervină, dar nu a fost lăsată sunt adevărate.

"Nu. N-am nicio informaţie", răspunde secretarul de stat, care spune şi a nu a chemat ambulanţe private.

Raed Arafat insistă că nu ştie că maşinile de poliţie să nu fi lăsat vreun privat să intervină şi când Alin Pândaru, supravieţuitor din Colectiv spune că acest lucru i-a fost spus de martori.

Gazeta Sporturilor prezintă date GPS care arată că o ambulanţă BGS a încercat de mai multe ori să între şi a fost refuzată, iar una Sanador a reuşit chiar să treacă de primul cordon înainte să fie trimisă înapoi.

Ambele şalvari private aveau medic, în condiţiile în care, din primele trei maşini de la Ambulanţe Bucureşti doar una avea medic, celelate erau doar cu asistente.

În articolul scris de Mirela Neag, Răzvan Lutac şi Cătălin Tolontan se mai scrie că Raed Arafat nu lasă salvările private să facă exerciţii împreună cu cele de stat, o sursă din BGS spunând că privaţii "se tem de Raed Arafat şi e de notorietate că ne e ostil".

Sursa: hotnews.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » ȘOCANT! Ambulanțele private ajunse la Colectiv nu au fost lăsate să intervină! O dovedesc datele GPS!