Antena Meniu Search
x

În Bistriţa o ambulanţă a fost spulberată de un TIR

De ani buni salva vieţi, dar pe el nu l-a mai putut salva nimeni. Un şofer de ambulanţă a murit în braţele colegilor aseară.

Vezi și

 De ani buni salva vieţi, dar pe el nu l-a mai putut salva nimeni. Un şofer de ambulanţă a murit în braţele colegilor aseară. Îi ducea acasă pe doi veri, de la dializă, când i-a ieşit în cale un TIR. Salvarea a fost aruncată în alte trei autoturisme şi transformată într-o închisoare pentru cei doi pacienţi şi şofer.

Din ambulanţa spulberată de TIR pompierii şi medicii îl scot pe colegul lor. E rănit grav! Îl urcă într-o ambulanţă SMURD şi pornesc spre spital. E a treia salvare care pleacă în grabă de pe şantierul din Bistriţa. În urmă cu câteva minute doi verişori, o fată de 17 ani şi un băiat de 14 au plecat spre spital.

Se întorceau acasă de la spital. Amândoi aveau nevoie de dializă, iar ieri au fost la Cluj-Napoca pentru asta. Aproape de oraşul Bistriţa, într-o zonă în care circulaţia era restricţionată, un şofer de TIR le-a ieşit în cale. Şi le-a curmat drumul.

Cu privirea în pământ şoferul TIR-ului aşteaptă în cabina sa veşti de la salvatori. Ştie că vieţile celor trei oameni din ambulanţă atârnă de un fir de aţă. Iar de eforturile medicilor depinde până la urmă şi soarta lui.

Un elicopter SMURD s-a ridicat de la sol pentru băiatul de 14 ani. A fost dus la un spital din Târgu-Mureş. Verişoara lui şi şoferul ambulanţei au ajuns în grija medicilor din Bistriţa-Năsăud. Şi s-au stins pe rând.

Câteva ore mai târziu şi băiatul de 14 ani a pierdut lupta pentru viaţă, la Târgu Mureş. Şoferul de 27 de ani care a luat trei vieţi a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » În Bistriţa o ambulanţă a fost spulberată de un TIR