Antena Meniu Search
x

Amendă colosală și pușcărie pentru un samsar de mașini din Botoșani

Un bărbat din Botoșani, care se ocupa cu vânzarea de mașini second hand, trebuie să plătească o amendă colosală. El a fost condamnat și la 2 ani de pușcărie, însă cu suspedare.

Amendă colosala și puscarie pentru un samsar de masini din Botosani

Un bărbat din Botoșani, care se ocupa cu vânzarea de mașini second hand, trebuie să plătească o amendă colosală.

El a fost condamnat și la 2 ani de pușcărie, însă cu suspedare.

Astfel, Constantin B., a fost obligat să plătească statului 415.000 de lei, după ce a vândut ilegal 28 de mașini second hand. În principiu aducea mașini din Italia, Franța, Germania și alte țări europene, apoi le vindea fără să plătească impozit.

Botoșăneanul, care făcea afaceri nu tocmai legale cu mașini second hand, a fost acuzat de evaziune fiscală. Bărbatul a adus din Uniunea Europeană 28 de mașini, pe care le-a revândut, scrie botosaninews.ro

Constantin B. este acuzat că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu răspundere limitată, nu a înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii achiziţionarea, respectiv vânzarea unui număr de 28 autoturisme second-hand, cumpărate din spaţiul intracomunitar. Botoșăneanul a comis fapta în 2013, însă abia acum a venit o decizie a tribunalului în cazul său, decizie care nici măcar nu e definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Amendă colosală și pușcărie pentru un samsar de mașini din Botoșani