Antena Meniu Search
x

Ameninţări cu moartea şi scandal-monstru în secţia de pediatrie a Spitalului din Constanţa. Medicii şi pacienţii au fost spectatori neputincioşi

Mai multe femei de etnie romă s-au îmbrâncit sub ochii copiilor internaţi, dar şi ai medicilor. De ce s-au luat la ceartă în halul acesta? Din cauza unui bărbat.

Vezi și

Mai multe femei de etnie romă s-au îmbrâncit sub ochii copiilor internaţi, dar şi ai medicilor. De ce s-au luat la ceartă în halul acesta? Din cauza unui bărbat.

Femeile de etnie romă se îmbrâncesc şi se înjură pe holurile Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa, chiar sub ochii copiilor internaţi şi ai medicilor.

Printre urlete şi ţipete, cele două femei de etnie romă se amenință chiar cu moartea. Motivul este unul de-a dreptul scadalos.

Până la urmă, scandalagioaicele au fost despărţite de poliţiştii chemaţi de părinţii copiilor bolnavi. Aceştia spun că agenţii sunt chemaţi zilnic, pentru a le calma pe cele două femei. 

Pe acelaşi subiect

În tot scadalul a picat victimă și o asistentă care a fost acuzată de una dintre femeile din clan că nu i-a tratat corespunzător copilul.

Părinţii copiilor internaţi spun că nimeni din conducerea spitalului nu e capabil să ia o decizie în privinţa turbulenţilor. 

Din nefericire, nici oamenii legii, nici personalul spitalului nu le pot da afară pe mamele copiilor, atâta vreme cât sunt internate împreună cu micuții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ameninţări cu moartea şi scandal-monstru în secţia de pediatrie a Spitalului din Constanţa. Medicii şi pacienţii au fost spectatori neputincioşi