Antena Meniu Search
x

Ana Ularu joacă alături de Tom Hanks

Actriţa româncă, Ana Ularu, joacă altături de celebrul actor Tom Hanks. A primit un rol secundar în adaptarea cinematografică a romanului „Inferno", de Dan Brown, producţie în care actorul american deţine rolul principal

Vezi și

Actriţa româncă, Ana Ularu, joacă altături de celebrul actor Tom Hanks. A primit un rol secundar în adaptarea cinematografică a romanului „Inferno", de Dan Brown, producţie în care actorul american deţine rolul principal. 

Personajul pe care îl interpretează românca se numeşte Vayentha şi este un agent sub acoperire din Florenţa.

Abia întoarsă de pe platourile de filmare din Italia, unde a filmat alături de Tom Hnaks, actriţa româncă, Ana Ularu spune că experienţa a fost de neuitat. A dat o singur probă şi a fost suficient pentru a convinge.

Actriţa româncă o interpretează pe Vayentha, un agent sub acoperire din Florenţa care a primit ordin să--l urmărească pe profesorul Robert Langdon, jucat de Tom Hanks.

Filmul prezintă încercarea profesorului Langdon de a-şi recupera memoria, după ce este diagnosticat cu amnezie într-un spital din Italia. În acelaşi timp, profesorul încearcă să oprească un bărbat care intenţionează să elibereze în lume un virus letal.

Actriţa Ana Ularu a apărut şi în drama „Serena" din 2014, în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. De asemenea, Ana Ularu a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero" şi a apărut în serialul „Familia Borgia", care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ana Ularu joacă alături de Tom Hanks