Antena Meniu Search
x

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Pop. Tânăra a fost îngropată într-un sicriu alb, chiar pe malul Dunării (Video)

Cântăreața Anca Pop, care a murit înecată după ce a ajuns cu mașina în Dunăre, a fost condusă azi pe ultimul drum de familie și prieteni, într-o atmosferă mohorâtă, la fel ca vremea de afară.

Cântăreața Anca Pop, care a murit înecată după ce a ajuns cu mașina în Dunăre, a fost condusă azi pe ultimul drum de familie și prieteni, într-o atmosferă mohorâtă, la fel ca vremea de afară.

Tânăra care și-a găsit sfârșitul, duminica trecută, la 33 de ani, a fost îngropată într-un sicriu alb pe malul Dunării, chiar în apropierea locului în care a murit.

La înmormântare au fost prezenți doar membrii familiei și câțiva apropiați.

Pe acelaşi subiect

Groapa în care Anca Pop își va găsi odihna veșnică a fost săpată la nici 200 m de fluviu, în Golful Sviniței, locul în care tânăra și-a găsit sfârșitul după ce a derapat cu mașina din cauza poleiului.

Familia tinerei a decis să-i respecte dorința de a fi înmormântată pe malul apei, Anca Pop declarându-se toată viața o iubitoare a Dunării.

Anca Pop își doarme somnul de veci pe malul Dunării

Anca Pop a murit înecată după ce a plonjat cu maşina în apele fluviului, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57.

Cu doar câteva luni în urmă, tânăra mărturisea pe Facebook că adoră Dunărea şi că este chiar esenţa vieţii.

Duminică seară, Anca Pop a pierdut controlul volanului din cauza poleiului şi a plonjat cu maşina în Dunăre.

Artista care locuia la Bucuresti, mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57, la câțiva kilometri de casă. Sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la cântăreaţă după ce aceasta plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Pop. Tânăra a fost îngropată într-un sicriu alb, chiar pe malul Dunării (Video)