Antena Meniu Search
x

ANCHETA dupa petrecerea cu alcool si striptease de la Spitalul Militar din Focsani

S-a intamplat la Focsani. A fost o petrecere pe cinste in biroul comandantului Spitalului Militar. Dupa agapa de ieri, azi a inceput ancheta. Pozele de la dezmat au aparut in presa. Acum, lautarii au fost inlocuiti de procurorii militari, care au inceput ancheta

Vezi și

"Fereste-ne, Doamne, de blonde, dar fa o exceptie: Loveste-ne cu Lyla! Fara pretentie, cu maxima intentie". Dedicatia scrisa pe cravata rosie a facut-o pe sarbatorita sa se urce pe mese! Lipsita de inhibitii, Lyla, cum ii spun colegii tinerei contabile din spital, a facut spectacol complet. A umplut pahare, si-a invitat sefii la dans si a renuntat la haine, ajutata de o colega.

Momentele de streaptease s-au consumat intr-un birou al sefilor din Spitalul Militar Focsani. Petrecaretii nu s-au sfiit sa folosesca si un pistol ca sa dea bine in poza.

In fotografii, apar purtatorul de cuvant al spitalului, directorul economic al unitatii si farmacistul spitalului. La petrecere a participat si comandantul unitatii, chirurgul Constantin Adochitei. Cravata rosie, cu mesaj, ar fi fost cadoul lui pentru tanara despre care se spune ca i-ar fi protejata.

Desi a trecut jumatate de an de la petrecere, scandalul a izbucnit azi. Si la Focsani, si la Bucuresti. “Nu sunt de acord ca asemenea actiuni sa se petreaca intr-o institutie mai ales intr-o institutie militara caracterizata cu ordine si disciplina”, a declarat Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale.

Implicat si el in scandal, purtatorul de cuvant al spitalului a lasat azi portarul sa vorbeasca.

Nu este primul scandal la spitalul Militar din Focsani. Cu patru ani in urma, actualul comandant a fost acuzat de malpraxis si luareade mita. S-a aparat spunand ca spaga e un lucru obisnuit pentru toti colegii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » ANCHETA dupa petrecerea cu alcool si striptease de la Spitalul Militar din Focsani