Antena Meniu Search
x

Ancheta la Clubul Sportiv Farul din Constanta

Ancheta la Clubul Sportiv Farul din Constanta. Parintii unei gimnaste o acuza pe una dintre antrenoare ca le-a bruscat copilul. Au trimis chiar si politia peste ea, in sala de sport. Femeia acuzata spune ca totul este o inscenare.

Vezi și

Suparati din cale-afara, parintii gimnastei au dat buzna peste antrenoare in sala de sport sa-i ceara socoteala. Au si inregistrat momentul.

Oamenii o acuza pe antrenoare ca a intrerupt-o pe eleva in timp ce facea o saritura. Un gest periculos, care putea s-o faca pe gimnasta sa se accidenteze.

Profesoara acuzata recunoaste ca a intrerupt-o pe eleva in timpul exercitiului, dar are si o explicatie: “Tocmai, am prevenit un accident, sa nu loveasca copiii ceilalti”.

Femeia crede ca totul este un scenariu pus la cale de colegii ei mai tineri, invidiosi pe performantele ei.

Incidentul este cercetat acum de conducerea clubului, de Protectia Copilului, dar si de politie. Deocamdata, impotriva antrenoarei nu a fost luata nicio masura.

Nu ar fi pentru prima data cand profesoara este implicata intr-un scandal. Acum opt ani, parintii altei gimnaste au acuzat-o ca ar fi fortat-o pe fiica lor sa intre in concurs desi avea un deget rupt. Ulterior, fata a avut dureri groaznice si-ar fi trebuit sa-si ia adio de la performanta. Articolul a fost prezentat intr-o publicatie online din strainatate: www.reocities.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ancheta la Clubul Sportiv Farul din Constanta