Antena Meniu Search
x

Moment plin de emoţie pe scena X Factor. Andrada i-a impresionat pe juraţi

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor un amalgam de trăiri, de sentimente, de reacţii, în cea de-a doua ediţie a showului.

de Redactia Observator

la 05.10.2020, 13:29

Andrada, pe scena X Factor
Moment plin de emoţie pe scena X Factor. Andrada i-a impresionat pe juraţi - Antena 1
  • Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea ei de viață.
  • Andrada și-a pierdut vederea la naştere.

Mica artistă nu s-a gândit nicio clipă că asta o poate împiedica să facă... orice îşi doreşte. A urcat pe scenă şi a ridicat juraţii la dans.

Ştefan Bănică: Pentru mine în seara asta tu ai sunat că o artistă. Şi dacă sunt puțin emoționat sper să mă înțelegi pentru că ce am auzit și ce am simțit eu aici la X Factor se numește emoție pură și asta datorită ție. Mulțumesc frumos.

Andrada: Mă simt emoționată dar și fericită pentru că am reușit să ofer juriului și publicului momente plăcute și pline de emoție. 

Ţi-a fost frică de jurați, ai avut emoții mai mari față de unul dintre ei? 

Andrada: Sinceră să fiu mi-a fost mai mult frică de mine, de momentul meu pentru că mă gândeam la posibile greșeli sau nu știu, lucruri pe care le uităm dar oricum mergeam mai departe nu mă opream acolo, nu mă poticneam dar în general de mine mi-a fost frică. Eu am cântat de mică. Am făcut cursuri de canto, ulterior am dat admitere la liceul de canto George Enescu și acum sunt clasa a 10 a și eu îmi doresc pe viitor să continui pe acest drum, adică este un vis și până la urmă muzica este o parte din mine.

Reporter: De ce ai așteptat atât să ajungi la X Factor? A trebuit să îți faci curaj? 

Andrada: Da a trebuit să îmi fac curaj pentru că știu că aici vin oameni pregătiți și mi-am dorit să muncesc înainte că să pot veni aici . 

Reporter: Dar când erai acasă, la cine îți doareai să fii în echipa? 

Andrada: Întrebare capcană. Mai contează? Bine hai, zicem la Ștefan Bănică. Oricum Ştefan Bănică este un om care știe ce face și cred că a fost bine să întru la el în echipă pentru că sunt sigură că elegerile pe care le va face sunt foarte bune și gândite cu grijă.

Reporter: Cum au reacționat apropriaţii tăi după ce te-au văzut la televizor ? 

Andrada: Sinceră să fiu m-au bombardat cu sute de mesaje și nu exagerez a fost mai mult că niciodată bine și înainte, mulțumesc lui Dumnezeu oamenii se bucurau când mă auzeau și eram felicitată dar parcă acum am primit mesaje și de la oameni la care nu mă așteptam și de la foști colegi și de la profesori și de la foarte mulți și m-a mirat lucrul asta și mă bucur că am adus bucurie în sufletele oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Moment plin de emoţie pe scena X Factor. Andrada i-a impresionat pe juraţi