Antena Meniu Search
x

Andreea, copila de 14 ani, din Argeş, care a murit la soare

O copilă de 14 ani din Argeş a murit după ce a stat o zi întreagă la soare şi în apă. Andreea a sfârşit de la căldură, cred rudele. I s-a făcut rău pe stradă, după ce s-a întors de la plajă, iar medicii n-au mai putut să o salveze

Vezi și

O copilă de 14 ani din Argeş a murit după ce a stat o zi întreagă la soare şi în apă. Andreea a sfârşit de la căldură, cred rudele. I s-a făcut rău pe stradă, după ce s-a întors de la plajă, iar medicii n-au mai putut să o salveze. 

Fata suferea de o boală pulmonară, dar nu a fost niciodată la un medic, să depisteze boala şi să o trateze. Andreea a fost abandonată de mamă, iar tatăl a fost, până recent, închisoare. Copila nu avea nici mcar acte, aşa că mătuşa ei nu o poate înmormânta, încă.

Când a ajuns acasă, Andreea se simţea bine şi a cerut voie să meargă cu prietenii ei în centrul comunei, să stea pe internet. Era un copil cuminte, aşa că mătuşa ei nu a ezitat.

În faţa primăriei, însă, după doar câteva minute, inima Andreei s-a oprit. Unchiul ei a alergat cu ea în braţe până la ambulanţă, dar medicii nu au mai putut să o salveze.

Necropsia a arătat că Andreea suferea de o boală pulmonară. Dar nimeni nu a ştiut acest lucru pentru că fata nu a mers niciodată la medic! Netratată, în căldura sufocantă, această afecţiune poate fi extrem de periculoasă.

Andreea a fost abandonată de mama ei de când era mică. Femeia nu i-a făcut nici măcar certificat de naştere. Fără el, mătuşa nu a putut să-i facă nici buletin, când a împlinit 14 ani.

Autorităţile din comună încearcă acum să obţină cât mai repede actele de la tribunal pentru ca Andreea să poată fi înmormântată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Andreea, copila de 14 ani, din Argeş, care a murit la soare