Antena Meniu Search
x

Abandonată când era bebeluş, Andreea şi-a căutat mama cu anii. La 24 de ani, tânăra şi-a regăsit familia

Era doar un bebeluş când a fost abandonată şi a trăit o viaţă căutându-şi mama. Ea este Andreea, unul dintre copiii Generaţiei Pierdute.

Vezi și

Era doar un bebeluş când a fost abandonată şi a trăit o viaţă căutându-şi mama. Ea este Andreea, unul dintre copiii Generaţiei Pierdute.

Intr-una dintre cele mai vechi fotografii ale sale, Andreea avea doar cativa anisori. Două decenii mai târziu, şi-a regăsit într-un final familia. Şi a venit din Spania în România, să-şi strângă în braţe mama, dar şi cei şapte fraţi. O reîntâlnire la care a visat toată copilăria. 

"Andreea! Te iubesc mult, sora mea!" Sunt singurele cuvinte pe care Dani ştie să i le spună în spaniolă surorii lui pierdute.

Timp de 24 de ani, Andreea nu şi-a cunoscut originea. A fost abandonată la 5 luni, în leagănul de copii din Alexandria. La 6 ani, o familie din Spania a adoptat-o.  

După căutări disperate, Andreea şi-a strâns din nou mama în braţe. Pentru prima oară în 24 de ani.  Andreea şi-a iertat mama. Ea este doar unul dintre copiii uitaţi ai României. O generaţie întreagă, pierdută în anii 90.

170.000 de suflete au fost lăsate în orfelinatele din ţară, după Revoluţie. 30 de mii de copii au fost adoptaţi, iar poveştile lor, descoperite de Observator în Campania Generaţia Pierdută, ies acum la lumină.

Andreea păstrează legătura cu mama şi fraţii ei prin telefon şi îşi plănuieşte deja următoarea vizită în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Abandonată când era bebeluş, Andreea şi-a căutat mama cu anii. La 24 de ani, tânăra şi-a regăsit familia