Antena Meniu Search
x

Andrei Păunescu s-a săturat de procese

Andrei Păunescu vrea împăcare cu sora sa vitregă. La patru ani de la moartea tatălui, s-ar bucura să pună capăt proceselor. Marele poet le-a lăsat urmaşilor poezia, dar şi o avere estimată la câteva milioane de euro

Vezi și

Andrei Păunescu vrea împăcare cu sora sa vitregă. La patru ani de la moartea tatălui, s-ar bucura să pună capăt proceselor. Marele poet le-a lăsat urmaşilor poezia, dar şi o avere estimată la câteva milioane de euro. 

Andrei spune că poetul şi-a iubit şi copiii. Doar că pe Andreea Bârlă, acum recunoscută de instanţă drept Păunescu, n-a apucat să şi-o apropie. Fata îi poartă numele abia după un proces. Iar acum este în proces şi cu fraţii ei vitregi. A cerut în instanţă ca Andrei, Ana-Maria şi văduva poetului, Carmen, adică ceilalţi moştenitori, să nu profite de drepturile de autor, până nu se termină totul.

Mâine, sunt 4 ani de la dispariţia lui Adrian Păunescu. Şi câţiva de procese pe avere între urmaşi. Pe care Andrei spune că nu le-a dorit.

Moştenitorii lui Adrian Păunescu ar avea de împărţit o avere evaluată la aproape 4 milioane de euro: 6 case, bani, bijuterii, obiecte de artă si drepturi de autor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Andrei Păunescu s-a săturat de procese